Politica de rambursare

Ultima actualizare: 28 februarie 2024

Prezenta Politică de rambursare se aplică achizițiilor efectuate prin intermediul magazinelor web pentru jocuri pe mobil Zynga și Take-Two și versiunilor site-urilor web ale acestor jocuri pe mobil (fiecare fiind un „Magazin”).

Termenii prezentei Politici de rambursare și Termenii de utilizare („Termenii de utilizare”), care sunt încorporați prin referință, guvernează relația dintre dvs. (denumit în continuare „dvs.” sau „Clientul”) și compania Take-Two Interactive Software, Inc. care încheie contractul cu dvs. cu privire la achiziția dvs. (denumită în continuare „Take Two” sau „noi” sau „nouă”). Cele două companii care încheie contractul cu dvs. cu privire la fiecare achiziție vor fi indicate pe pagina de finalizare a comenzii după ce alegeți o modalitate de plată. Numele, adresa legală, numărul de telefon și adresa de e-mail a companiei de la Take-Two, care este o parte din achiziție, vor fi indicate în Magazin și în e-mailul de confirmare a comenzii care v-a fost furnizat după finalizarea cu succes a plății pentru achiziție.

Trebuie să aveți vârsta de cel puțin 18 ani sau vârsta legală a majoratului în jurisdicția dvs. pentru a plasa o comandă în Magazin. Orice persoană cu vârsta sub 18 ani sau vârsta legală a majoratului în jurisdicția sa trebuie să solicite părintelui sau tutorelui legal să plaseze comanda. Prin plasarea unei comenzi în Magazin, Clientul confirmă că a citit și a acceptat prezenta Politică de rambursare și Termenii de utilizare.

Prezenta Politică de rambursare vine în completarea și nu exclude, restricționează sau modifică niciun drept (inclusiv drepturile la rambursări), garanții implicite sau garanții la care puteți avea dreptul conform legilor aplicabile în jurisdicția dvs. și care nu pot fi excluse, restricționate sau modificate prin acordul încheiat între noi, inclusiv acele drepturi specificate în Secțiunea 6.5 din prezentul document (denumite colectiv „drepturi care nu pot fi excluse”).

PREZENTA POLITICĂ DE RAMBURSARE INCLUDE ARBITRAJUL INDIVIDUAL OBLIGATORIU ȘI RENUNȚAREA LA ACȚIUNILE COLECTIVE ȘI LA DISPOZIȚIILE JURIULUI CONȚINUTE ÎN TERMENII DE UTILIZARE, CARE SE APLICĂ TUTUROR UTILIZATORILOR CARE LOCUIESC ÎN STATELE UNITARE ȘI ÎN ORICE ALT TERITORIU DECÂT AUSTRALIA, ELVEȚIA, REGATUL UNIT SAU TERITORIILE SPAȚIULUI ECONOMIC EUROPEAN.

PENTRU UTILIZATORII VIZAȚI, CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE RENUNȚAȚI PRIN PROCEDURA DE LA SECȚIUNEA 15.5(3) A TERMENILOR DE UTILIZARE, VI SE VA APLICA ACORDUL DE ARBITRAJ, CEEA CE ÎNSEAMNĂ CĂ DVS. ȘI TAKE-TWO VEȚI FI OBLIGAȚI SĂ SOLUȚIONAȚI ORICE LITIGIU, SUB REZERVA EXCEPȚIILOR LIMITATE, PRIN ARBITRAJ INDIVIDUAL DEFINITIV ȘI OBLIGATORIU. PRIN CLAUZA DE ARBITRAJ RENUNȚAȚI LA DREPTUL DVS. LA UN PROCES CU JURAȚI ȘI DE A PARTICIPA LA ACȚIUNI COLECTIVE, ACȚIUNI DE GRUP ȘI LA TOATE CELELALTE TIPURI DE PROCEDURI ÎN INSTANȚĂ. CONFIRMAȚI CĂ ÎNȚELEGEȚI ȘI – CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE RENUNȚAȚI ÎN MOD VALID – SUNTEȚI DE ACORD ÎN MOD EXPRES CU CLAUZA DE ARBITRAJ OBLIGATORIU ȘI DE RENUNȚARE LA ACȚIUNEA COLECTIVĂ/PROCESUL CU JURAȚI.

CONSULTAȚI SECȚIUNEA 9 A PREZENTEI POLITICI DE RAMBURSARE ȘI SECȚIUNEA 15 A TERMENILOR DE UTILIZARE PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE ARBITRAJUL OBLIGATORIU, EFECTUL ASUPRA DREPTURILOR DVS. LEGALE ȘI DREPTUL DVS. DE RENUNȚARE LIMITAT ÎN TIMP.

1. Conținut digital

1.1 Take-Two vă oferă software și articole virtuale care vă sunt livrate numai prin descărcare pe internet. Este posibil să puteți achiziționa următoarele două produse Take-Two prin intermediul Magazinului: a) precomandă, b) abonament, c) acces la un joc (prin cod sau cont de joc înregistrat), d) bani în joc, e) element din joc și f) cont premium (denumite colectiv „Conținut digital”). Vă rugăm să rețineți că, în sensul Termenilor de utilizare, sub rezerva drepturilor dvs. care nu pot fi excluse, Conținutul digital este considerat inclus în definiția „Articolelor virtuale” din Termenii de utilizare și termenii și condițiile (inclusiv toate limitările) aplicabile „Articolelor virtuale”, așa cum este detaliat în Termenii noștri de utilizare, se aplică în mod egal Conținutului digital.

1.2 Este posibil să fie necesar să creați un Cont și să legați acel Cont de Magazin, pentru a achiziționa și a utiliza Conținut digital. Puteți achiziționa Conținut digital numai dacă sunteți rezident legal al unei țări sau teritoriu în care accesul la și utilizarea Conținutului digital sunt permise în conformitate cu legile locale aplicabile și cu Termenii noștri de utilizare.

1.3 Toate tipurile de achiziții de Conținut digital vor fi denumite „Articole” sau „Comandă”.

2. Procesul de comandă

2.1 Prin plasarea unei comenzi la Take-Two prin intermediul Magazinului, confirmați că tranzacția dvs. va fi cu noi. De asemenea, confirmați că, după verificarea cu succes de către noi a autenticității și suficienței informațiilor pe care le furnizați și după aprobarea achiziției dvs., vom începe prelucrarea Comenzii dvs.

2.2 Comenzile sunt de obicei procesate instantaneu, dar finalizarea lor poate dura până la 2-5 zile, în funcție de metoda de plată aleasă de dvs.

2.3 După procesarea comenzii dvs., vă vom trimite un e-mail de confirmare folosind adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o în cadrul comenzii dvs.

2.4 Acest e-mail de confirmare va servi drept chitanță electronică de achiziție și va conține informații despre Comanda dvs. Contractul dintre dvs. și Take-Two se va încheia numai atunci când primiți e-mailul de confirmare a Comenzii.

2.5 Nu veți primi un e-mail de confirmare, iar Comanda dvs. nu va fi procesată dacă (1) nu vă putem furniza un Articol (de exemplu, deoarece acel Articol nu mai este disponibil sau din cauza unei erori de preț) sau (2) se anticipează că Comanda dvs. va fi întârziată cu treizeci (30) de zile sau mai mult. Take-Two vă va informa în acest sens prin e-mail și vă vom anunța că nu vă putem procesa comanda. Dacă ați plătit deja Articolul, vă vom rambursa întreaga sumă percepută cât mai curând posibil, dar în niciun caz mai târziu de paisprezece (14) zile de la primirea unui e-mail de confirmare a Comenzii și, în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, nu vom mai avea nicio răspundere față de dvs.

2.6 Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la serverele noastre dacă stabilim un model de fapt care indică utilizarea ilegală a Conținutului digital sau încălcarea prezentei Politici de rambursare sau a Termenilor de utilizare sau orice altă acțiune care vizează obținerea oricărui Conținut digital pe care utilizatorul nu are dreptul să-l revendice. Vă rugăm să rețineți că acei Clienți ale căror conturi sunt interzise nu au dreptul de a solicita returnarea Conținutului digital achiziționat sau orice altă rambursare, cu excepția cazului în care legislația aplicabilă impune altfel.

3. Preț comandă

Prețul Comenzii dvs. va fi cotat, inclusiv orice taxe aplicabile pe care Take-Two la evaluează la achiziția dvs. în momentul achiziției și pe baza datelor țării pe care le furnizați. Furnizorul metodei dvs. de plată poate aplica, de asemenea, o rată de conversie valutară la prețul comenzii dvs. și/sau taxe de procesare suplimentare. În măsura maximă permisă de lege, Take-Two nu este responsabilă pentru astfel de costuri și taxe.

4. Livrare comandă

4.1 Conținutul digital vă este furnizat pe baza informațiilor pe care le furnizați și sunteți responsabil pentru exactitatea acestor informații. În cazul în care sunt încălcate orice reglementări (inclusiv, dar fără a se limita la reglementările privind exportul/importul) din cauza informațiilor incorecte furnizate de dvs., atunci sunteți responsabil pentru o astfel de încălcare.

4.2. Pot fi suportate taxe sau costuri suplimentare pentru descărcarea sau primirea Conținutului digital (inclusiv, de exemplu, taxele percepute de furnizorul dvs. de servicii de internet). Sunteți de acord să plătiți toate aceste taxe sau costuri suportate și conștientizați că, în măsura maximă permisă de lege, Take-Two nu este responsabilă pentru astfel de taxe sau costuri.

4.3. Dacă furnizarea de către noi a Conținutului dvs. digital este întârziată de un eveniment care nu se află sub controlul nostru, cum ar fi greve sau alte acțiuni industriale; mișcări civile, revoltă, invazie, atac terorist sau amenințare cu atac terorist; război (declarat sau nu) sau amenințare sau pregătire pentru război; incendiu, explozie, furtună, inundații, cutremur, epidemie, pandemie, sau alte dezastre naturale sau calamități naturale; acces limitat la rețelele de telecomunicații publice sau private; actele, decretele sau legislația, reglementările sau restricțiile oricărui guvern, vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă informa și a face tot posibilul pentru a reduce întârzierea. Atât timp cât facem acest lucru, nu vă vom compensa pentru întârziere, dar dacă întârzierea este probabil să fie substanțială, puteți contacta serviciul nostru de Asistență Clienți (datele de contact din Secțiunea 10) pentru a vă retrage achiziția și a primi o rambursare pentru orice produse pentru care le-ați plătit în avans, dar nu le-ați primit.

4.4 Dacă aveți alte întrebări despre comanda dvs., vă rugăm să vizitați Serviciul de Asistență Clienți (datele de contact din Secțiunea 10).

5. Solicitări de anulare

5.1 Puteți solicita anularea, returnarea sau modificarea oricărei Comenzi sau achiziții de Articole în termen de 14 zile de la achiziționarea Articolului dvs. („Perioada de anulare”), în cazul în care o astfel de solicitare îndeplinește termenii Secțiunii 6 de mai jos. Take-Two va întreprinde toate acțiunile rezonabile pentru a rezolva orice probleme pe care le-ați putea avea cu Articolul (Articolele) sau o cerere de rambursare cu bună credință.

5.2 Pentru a solicita o rambursare, este necesar să urmați procesul prezentat în secțiunea „Cum solicit o rambursare?” Întrebări frecvente în partea de jos a paginii Magazinului sau contactați serviciul de asistență clienți Take-Two în conformitate cu Secțiunea 10 a prezentei Politici de rambursare. Înainte de a trimite o solicitare de rambursare, vă rugăm să rețineți că există unele excepții de la regulile de rambursare pentru Conținutul digital, care sunt menționate în secțiunea Condiții de rambursare de mai jos.

6. Condiții de rambursare

IMPORTANT:

Confirmați că vă veți pierde dreptul de a solicita o rambursare pentru orice Conținut digital, dacă: (a) utilizați, valorificați sau descărcați respectivul Conținut digital în timpul Perioadei de anulare; sau (b) respectivul Conținut digital este adăugat în Contul dvs. în timpul Perioadei de anulare. De exemplu, dacă începeți să descărcați Conținutul digital pe dispozitivul dvs. sau dacă ați introdus cheia pentru a primi Conținutul digital în timpul Perioadei de anulare, înseamnă că renunțați la dreptul de a anula achiziția. Această regulă nu se aplică în cazul în care anularea se datorează unei erori sau altei probleme legate de conținut (adică declanșarea unei măsuri reparatorii legale, așa cum se descrie în Secțiunea 6.5).

6.1. Articolul nu este primit, este indisponibil sau este întârziat – rambursarea este permisă (a se vedea Secțiunea 2.5 de mai sus).

6.2. Precomenzi - rambursarea este permisă. În cazul precomenzilor care nu au fost încă livrate, puteți primi o rambursare în orice moment până în ziua eliberării; după eliberare, se aplică regulile generale de rambursare.

6.3. Achiziționarea de valută în cadrul jocului sau de articole în cadrul jocului – sub rezerva drepturilor dvs. care nu pot fi excluse, rambursarea nu este permisă odată ce Conținutul digital a fost primit și/sau adăugat în contul dvs.

6.4. Probleme tehnice cu Conținutul digital care sunt (a) temporare; sau (b) cauzate de modificarea, alterarea sau adăugarea de către dvs. a Conținutului digital sau de orice utilizare a acestuia, inclusiv orice combinație a Conținutului digital cu alte materiale care nu sunt furnizate de Take-Two sau cu hardware sau sisteme care nu îndeplinesc specificațiile recomandate de Take-Two – rambursarea nu este permisă (aceste probleme trebuie raportate direct Serviciului de asistență clienți Take-Two).

6.5. Drepturi de returnare suplimentare specifice țării: Dacă sunteți rezident(ă) în una dintre următoarele țări, în plus față de orice drepturi de rambursare prevăzute mai sus și orice drepturi care nu pot fi excluse la care aveți dreptul, aveți următoarele drepturi statutare de returnare:

 • Clienți din Australia

 1. Conținutul nostru digital vine cu garanții care nu pot fi excluse în temeiul Legii consumatorului din Australia. Pentru defecțiuni majore ale Conținutului digital, aveți următoarele drepturi:

  1. de a vă anula Comanda la noi; și

  2. de a emite o rambursare pentru porțiunea neutilizată a Conținutului digital sau a unei compensații pentru valoarea sa redusă.

 2. De asemenea, aveți dreptul de a alege un înlocuitor pentru defecțiunile majore ale Conținutului digital.

 3. Dacă o eroare a Conținutului digital nu reprezintă o eroare majoră, aveți dreptul la rectificarea erorii într-un timp rezonabil. Dacă nu se efectuează acest lucru, aveți dreptul la o rambursare pentru Conținutul digital și la anularea Comenzii și la obținerea unei rambursări a oricărei porțiuni neutilizate.

 4. De asemenea, aveți dreptul să fiți compensat(ă) pentru orice altă pierdere sau daună care poate fi prevăzută în mod rezonabil în urma unei defecțiuni a Conținutului digital.

 • Clienți din Brazilia

Dacă sunteți un consumator care locuiește în mod obișnuit în Brazilia, aveți dreptul de a renunța la achiziție în termen de 7 zile de la primirea unui e-mail de confirmare a Comenzii, indiferent de motiv, cu excepția cazurilor interzise de lege. Trebuie să furnizați dovada că ați achiziționat Conținutul digital pentru a vă exercita acest drept.

 • Dreptul de retragere al clienților din UE și Regatul Unit

 1. Dacă sunteți un consumator cu domiciliul în Uniunea Europeană sau în Regatul Unit, aveți dreptul de a vă retrage din orice achiziție efectuată la noi în termen de 14 zile de la data primirii unui e-mail de confirmare a Comenzii sau de la momentul în care începeți descărcarea Conținutului digital, oricare survine mai devreme („Perioada de retragere”), fără a oferi niciun motiv. Perioada de retragere va expira după 14 zile.

 2. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din contract printr-o declarație inechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail) la adresa fizică sau e-mailul furnizat în e-mailul de confirmare a Comenzii dvs. Puteți utiliza modelul de formular de retragere disponibil la: https://www.take2games.com/withdrawal, dar nu este obligatoriu. De asemenea, puteți completa și trimite o altă declarație clară în format electronic și ne-o puteți trimite. Dacă utilizați această opțiune, vă vom trimite fără întârziere confirmarea primirii retragerii (de ex., prin e-mail).

 3. Pentru a respecta termenul limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea cu privire la exercitarea dreptului dvs. de retragere înainte de expirarea Perioadei de retragere.

 4. Dacă vă retrageți din contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dvs. în baza achiziției, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice din ziua în care suntem informați cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din acest contract. Vom efectua o astfel de rambursare folosind aceleași modalități de plată pe care le-ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod contrar și expres; în orice caz, nu veți suporta niciun fel de taxe ca urmare a unei astfel de rambursări.

 5. Termenii acestui drept de retragere nu vi se vor aplica dacă ați renunțat la aceștia și ați consimțit la furnizarea imediată a oricărei Comenzi.

 • Clienții din Republica Coreea

Dacă sunteți un client coreean care a achiziționat Conținut digital, aveți următoarele drepturi legale: 

 1. Puteți anula achiziționarea Conținutului digital în termen de 7 zile de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii sau a Conținutului digital (dacă vi s-a furnizat Conținutul digital după primirea notificării). Rambursările vor fi prelucrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de către noi a informațiilor necesare pentru rambursare. Nu puteți anula achiziționarea unui astfel de Conținut digital în următoarele circumstanțe, cu excepția cazului în care legislația și reglementările relevante din Coreea de Sud conțin prevederi contrare:

  • Conținutul digital este utilizat sau aplicat imediat după achiziție;

  • orice beneficiu suplimentar atașat la Conținutul digital a fost deja utilizat;

  • Conținutul digital a fost deschis atunci când doar deschiderea Conținutului digital poate fi văzută ca utilizarea acestuia sau utilitatea Conținutului digital este determinată la momentul deschiderii acestuia; sau

  • persoana desemnată ca destinatar al unui cadou Conținut digital și-a exprimat intenția de a-l primi.

 2. Cu toate acestea, fără a aduce atingere celor de mai sus, în cazul în care conținutul Conținutului digital achiziționat este diferit de ceea ce a fost indicat pe etichetă sau în reclamă sau a fost furnizat într-o manieră diferită de termenii prezentei Politici de rambursare, puteți solicita o rambursare în termen de 3 luni de la primirea Conținutului digital achiziționat sau în termen de 30 de zile de la data la care ați luat cunoștință sau ați fi putut lua cunoștință de o astfel de neconcordanță.

 3. Dacă anulați achiziția, Take-Two poate recupera sau șterge Conținutul digital a cărui achiziție a fost anulată.

Drepturile suplimentare prevăzute în această Secțiune 6.5 completează orice alte drepturi prevăzute în prezenta Politică de rambursare. În măsura în care există neconcordanțe cu ceilalți termeni ai prezentei Politici de rambursare sau ai Termenilor de utilizare, vor prevala drepturile din această Secțiune 6.5.

7. Efectele anulării

7.1 Rambursările pot fi emise numai prin metoda de plată originală utilizată pentru o plată și nu veți suporta niciun comision ca urmare a unei astfel de rambursări. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, rambursările nu vor fi emise printr-o metodă de plată diferită și, în cazul în care Take-Two trebuie să efectueze o rambursare printr-o altă metodă de plată (de ex., a fost utilizată inițial o metodă nerambursabilă), taxele suportate în urma acestei taxe nu vor fi returnate.

7.2 Sub rezerva oricăror legi aplicabile, poate dura până la 10 zile lucrătoare până când rambursarea va apărea în contul dvs., în funcție de metoda de plată prin care este emisă.

7.3 Dacă alegeți să anulați, este necesar să ne informați clar cu privire la decizia dvs. în timpul Perioadei de anulare. Pentru a anula efectiv Comanda sau o parte din Comanda dvs., vă rugăm să contactați Echipa de asistență după procesul stabilit în secțiunea „Cum solicit o rambursare?” Întrebări frecvente în partea de jos a paginii Magazinului și detalii 1) data la care Comanda a fost plătită, 2) data la care Comanda a fost primită, 3) Articolul (Articolele) care sunt anulate, 4) Jocul la care se referă Conținutul digital; 5) numărul de referință al Comenzii, 6) o captură de ecran a e-mailului de confirmare a Comenzii care nu este în stare de așteptare la furnizorul dvs. de plăți sau la eroarea pe care o primiți, 7) numele dvs. complet și 8) ID-ul/UID-ul de jucător sau ZID. Pentru a găsi ID-ul/UID-ul de jucător sau ZID-ul dvs.:

a. Localizați widget-ul „Setare” din cadrul jocului dvs.

b. Căutați pictograma Ajutor sau pictograma Asistență jucător.

c. Ar trebui să puteți localiza ZID-ul, Player-ul sau ID-ul dispozitivului în partea de jos.

7.4 Pentru solicitările de anulare, vă vom furniza confirmarea solicitării dvs. de anulare și, pentru orice solicitări care îndeplinesc Condițiile de rambursare stabilite în prezenta Politică de rambursare, vom efectua rambursarea fără întârzieri nejustificate, dar nu mai târziu de paisprezece (14) zile după ce am fost informați cu privire la decizia dvs. de a vă exercita dreptul de anulare și de a primi Articolul(ele) anulate și returnate sau în orice alt interval de timp prevăzut de legile aplicabile.

8. Legislația aplicabilă, litigiile și răspunderea: AUSTRALIA, ELVEȚIA, SEE, REGATUL UNIT

Dacă locuiți în mod obișnuit în Australia, Elveția, Regatul Unit sau orice teritoriu din Spațiul Economic European, prevederile din prezenta secțiune 8 se aplică contractului dvs. legal cu Take-Two. Dacă locuiți în mod obișnuit în afara acestor teritorii sau jurisdicții, vă rugăm să consultați secțiunea 9 de mai jos.

8.1 Vă rugăm să citiți Secțiunea 14 (Legea aplicabilă, litigii și răspundere: AU, CH, SEE, Regatul Unit) din Termenii de utilizare, care sunt încorporați în prezenta Politică de rambursare și se vor aplica prezentei Politici de rambursare și tuturor Conținuturilor și comenzilor digitale. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care compania Take-Two care încheie contractul cu dvs. cu privire la o Comandă se află în SEE, Comisia UE a stabilit o platformă online de soluționare a litigiilor pentru rezidenții SEE: https://ec.europa.eu/consumers/odr.

9. Legislația aplicabilă, litigiile și răspunderea: Statele Unite și restul lumii.

Dacă locuiți în mod obișnuit în Statele Unite sau în orice alt teritoriu cu excepția Australiei, Elveției, Regatului Unit sau a oricărui teritoriu din Spațiul Economic European, prevederile prezentei secțiuni 9 se aplică contractului dvs. legal cu Take-Two. Dacă locuiți în mod obișnuit în Australia, Elveția, Regatul Unit sau orice teritoriu din Spațiul Economic European, vă rugăm să consultați secțiunea 8 de mai sus.

9.1 Vă rugăm să citiți Secțiunea 15 (Legea aplicabilă, litigii și răspundere: Statele Unite și restul lumii) din Termenii de utilizare, care sunt încorporați în prezenta Politică de rambursare și se vor aplica prezentei Politici de rambursare și tuturor Conținuturilor și comenzilor digitale. Vă rugăm să rețineți că Secțiunea 15.5 a Termenilor de utilizare include prevederi obligatorii de arbitraj individual și de acțiune colectivă în justiție/derogare de la procesul juriului, iar aceste prevederi vi se aplică și sunt incluse în prezenta Politică de rambursare. Astfel de prevederi vă afectează drepturile cu privire la orice litigiu dintre dvs. și Take-Two și vă impun dvs. și Take-Two să soluționați litigiile cu caracter obligatoriu, prin arbitraj individual și nu în instanță, sub rezerva excepțiilor limitate descrise în prezentul document.

10. Detalii de contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de Politica noastră de rambursare, vă rugăm să contactați Serviciul nostru de asistență pentru clienți folosind linkul „Asistență” din partea de jos a paginii Magazinului pentru mai multe informații.

11. Politica de confidențialitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea Clienților noștri. Pentru informații despre modul în care informațiile sunt colectate, utilizate, divulgate sau prelucrate în alt mod de către noi în legătură cu achiziția dvs., vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

12. Prevederi diverse

12.1 Prezenta Politică de rambursare, împreună cu Termenii de utilizare, reprezintă întregul acord dintre dvs. și noi pentru Comenzi. Acesta înlocuiește orice acorduri scrise anterioare între dvs. și noi cu privire la astfel de comenzi. Termenii scriși cu majusculă, care nu sunt definiți în prezenta Politică de rambursare, au aceeași definiție ca în Termenii de utilizare și, în cazul unui conflict efectiv între prezenta Politică de rambursare și Termenii de utilizare în legătură cu achiziția sau tranzacția dvs., prezenta Politică de rambursare va prevala.

12.2 Putem modifica în orice moment termenii prezentei Politici de rambursare, printr-o notificare rezonabilă adresată dvs., după cum impune legislația aplicabilă. Politica de rambursare modificată va fi încărcată pe https://www.take2games.com/refund-policy și se va aplica tuturor achizițiilor viitoare după această dată. Acceptați Politica de rambursare la fiecare achiziție și sunteți de acord prin prezenta că veți citi Politica de rambursare înainte de a efectua o achiziție, prin urmare, vă rugăm să consultați în mod regulat https://www.take2games.com/refund-policy pentru cele mai recente prevederi.