Hyvityskäytäntö

Päivitetty viimeksi: 28. helmikuuta 2024

Tämä hyvityskäytäntö koskee ostoksia, jotka on tehty Zyngan ja Take-Twon mobiilipelien verkkokauppojen ja kyseisten mobiilipelien verkkosivuversioiden kautta (kukin ”kauppa”).

Tämän hyvityskäytännön ehdot ja palveluehdot (”palveluehdot”), jotka sisällytetään viittauksella, koskevat sinun (jäljempänä ”sinä” tai ”asiakas”) ja Take-Two Interactive Software, Inc. -yhtiön (jäljempänä ”Take-Two” tai ”me” tai ”meidän”) välistä suhdetta, joka solmii kanssasi ostostasi koskevan sopimuksen. Kanssasi sopimuksen jokaisen oston yhteydessä tekevä Take-Two-yhtiö näkyy kassasivulla, kun olet valinnut maksutavan. Sen Take-Two-yhtiön nimi, juridinen osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, joka on oston osapuoli, ilmoitetaan kaupassa ja tilausvahvistussähköpostissa, joka toimitetaan sinulle, kun osto on maksettu.

Tilauksen tekeminen kaupassa edellyttää vähintään 18 vuoden ikää tai lainkäyttöalueesi määrittämää täysi-ikäisyyttä. Kaikkien lainkäyttöalueellaan alle 18-vuotiaiden tai lakien mukaan alaikäisten on saatava vanhempansa tai laillinen huoltajansa tekemään tilaus puolestaan. Tekemällä tilauksen kaupassa asiakas vahvistaa lukeneensa ja hyväksyneensä tämän hyvityskäytännön ja palveluehdot.

Tämä hyvityskäytäntö täydentää eikä rajoita tai muuta mitään oikeuksia (mukaan lukien oikeudet hyvityksiin), oletettuja takuita tai takuita, joihin sinulla saattaa olla oikeus lainkäyttöalueellasi sovellettavien lakien nojalla ja joita ei voida sulkea pois, rajoittaa tai muuttaa meidän välisellämme sopimuksella, mukaan lukien tietyt oikeudet, jotka on kuvattu tässä kohdassa 6.5 (yhdessä ”ei-poissuljettavat oikeudet”).

TÄMÄ HYVITYSKÄYTÄNTÖ SISÄLTÄÄ PALVELUEHDOISSA OLEVAT EHDOT SITOVAN HENKILÖKOHTAISEN VÄLIMIESMENETTELYN SOVELTAMISESTA SEKÄ EHDOT RYHMÄKANTEISTA JA VALAMIEHISTÖN KANSSA KÄYTÄVISTÄ OIKEUDENKÄYNNEISTÄ LUOPUMISESTA. NÄITÄ EHTOJA SOVELLETAAN KAIKKIIN KÄYTTÄJIIN, JOTKA ASUVAT YHDYSVALLOISSA JA MILLÄ TAHANSA MUULLA ALUEELLA KUIN AUSTRALIASSA, SVEITSISSÄ, YHDISTYNEESSÄ KUNINGASKUNNASSA TAI EUROOPAN TALOUSALUEELLA.

ELLEI SOVELTAMISALAAN KUULUVA KÄYTTÄJÄ KIELTÄYDY SIITÄ PALVELUEHTOJEN KOHDAN 15.5 ALAKOHDAN 3 MUKAISESTI, KÄYTTÄJÄÄ SITOO VÄLIMIESMENETTELYSOPIMUS, MIKÄ TARKOITTAA, ETTÄ KÄYTTÄJÄN (SINUN) JA TAKE-TWON ON RATKAISTAVA KAIKKI RIIDAT, RAJOITETTUJA POIKKEUKSIA LUKUUN OTTAMATTA, LOPULLISESSA JA SITOVASSA YKSILÖKOHTAISESSA VÄLIMIESMENETTELYSSÄ. VÄLIMIESMENETTELYLAUSEKKEELLA LUOVUT OIKEUDESTASI VALAMIESOIKEUDENKÄYNTIIN JA OSALLISTUA RYHMÄKANTEISIIN JA KAIKEN MUUN TYYPPISIIN OIKEUDENKÄYNTIMENETTELYIHIN. MYÖNNÄT, ETTÄ YMMÄRRÄT JA NIMENOMAISESTI HYVÄKSYT PAKOLLISEN VÄLIMIESMENETTELYLAUSEKKEEN JA RYHMÄKANTEESTA/VALAMIESOIKEUDENKÄYNNISTÄ LUOPUMISEN – ELLET LAINVOIMAISESTI KIELTÄYDY NIISTÄ.

KATSO LISÄTIETOJA PAKOLLISESTA VÄLIMIESMENETTELYSTÄ, SEN VAIKUTUKSESTA LAILLISIIN OIKEUKSIISI JA MÄÄRÄAIKAISESTA OIKEUDESTASI KIELTÄYTYÄ SIITÄ TÄMÄN HYVITYSKÄYTÄNNÖN OSIOSSA 9 SEKÄ PALVELUEHTOJEN KOHDASSA 15.

1. Digitaalinen sisältö.

1.1 Take-Two tarjoaa sinulle ohjelmiston ja virtuaalisia tuotteita, jotka toimitetaan sinulle vain internetin kautta. Saatat voida ostaa seuraavia Take–Two-tuotteita kaupan kautta: a) ennakkotilaus, b) tilaus, c) pääsy peliin (avaimen tai rekisteröidyn pelitilin kautta), d) pelin sisäinen valuutta, e) pelin sisäinen tuote ja f) premium-tili (yhdessä ”digitaalinen sisältö”). Huomaa, että palveluehtojen puitteissa digitaalista sisältöä pidetään palveluehtojen ”virtuaalisten tuotteiden” määritelmään sisältyvänä, ja kyseisiin ”virtuaalisiin tuotteisiin” sovellettavat ehdot (mukaan lukien kaikki rajoitukset), kuten palveluehdoissamme on kuvattu, soveltuvat yhtä lailla myös digitaaliseen sisältöön.

1.2 Sinun on ehkä luotava tili ja yhdistettävä kyseinen tili kauppaan ostaaksesi ja käyttääksesi digitaalista sisältöä, ja voit ostaa digitaalista sisältöä vain, jos asut maassa tai alueella, jossa digitaalisen sisällön käyttö on sovellettavien paikallisten lakien ja palveluehtojemme mukaan sallittua.

1.3 Kaikentyyppisiä digitaalisen sisällön ostoksia kutsutaan yhdessä nimityksellä ”tuotteet” tai ”tilaus”.

2. Tilausprosessi

2.1 Tekemällä tilauksen Take-Twolta kaupan kautta hyväksyt, että tilaus ja sen maksutapahtuma suoritetaan meidän kauttamme. Hyväksyt myös sen, että kun olemme vahvistaneet antamiesi tietojen aitouden ja riittävyyden sekä ostoksesi hyväksynnän, alamme käsitellä tilaustasi.

2.2 Tilaukset käsitellään yleensä välittömästi, mutta niiden käsittely loppuun asti voi kestää 2–5 päivää valitsemastasi maksutavasta riippuen.

2.3 Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle vahvistussähköpostin käyttäen meille osana tilaustasi antamaasi sähköpostiosoitetta.

2.4 Tämä vahvistusviesti toimii sähköisenä ostokuittina ja sisältää tietoja tilauksestasi. Sinun ja Take-Twon välinen sopimus muodostuu vasta, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

2.5 Et saa vahvistussähköpostiviestiä, ja tilaustasi ei käsitellä, (1) jos emme pysty toimittamaan sinulle tuotetta (esimerkiksi koska tuotetta ei ole enää saatavilla tai koska hinnoissa on virhe) tai (2) tilauksesi odotetaan viivästyvän vähintään kolmekymmentä (30) päivää. Take-Two ilmoittaa sinulle tällaisesta tapauksesta sähköpostitse, ja ilmoitamme sinulle, että emme voi käsitellä tilaustasi. Jos olet jo maksanut tuotteen, hyvitämme sinulle koko veloitetun summan mahdollisimman pian, mutta viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua tilausvahvistussähköpostin vastaanottamisesta, ja sovellettavan lain sallimissa rajoissa sinulle ei aiheudu muita vastuita.

2.6 Pidätämme oikeuden estää pääsyn palvelimillemme, jos päättelemme tosiasioiden ja tietojen perusteella, että digitaalista sisältöä käytetään laittomasti tai tätä hyvityskäytäntöä tai palveluehtoja on rikottu, tai että mitä tahansa digitaalista sisältöä, johon käyttäjällä ei ole oikeutta, hankitaan millä tahansa muulla toimenpiteellä. Huomaathan, että tällaisilla asiakkailla, joiden tilien käyttö on estetty, ei ole oikeutta vaatia ostetun digitaalisen sisällön palauttamista tai mitään muuta hyvitystä, ellei sovellettava laki muutoin vaadi.

3. Tilauksen hinta

Tilauksesi hinta ilmoitetaan sisältäen sovellettavat verot, jotka Take-Two arvioi ostoksesi ostohetkellä ja antamiesi maatietojen perusteella. Maksutavan tarjoajasi voi soveltaa tilauksesi hintaan myös valuuttakurssia ja/tai lisäkäsittelymaksuja. Lain sallimissa rajoissa Take-Two ei ole vastuussa tällaisista maksuista.

4. Tilauksen toimitus

4.1 Digitaalinen sisältö toimitetaan sinulle antamiesi tietojen perusteella, ja olet vastuussa tällaisten tietojen paikkansapitävyydestä. Jos jotakin säädöstä rikotaan (mukaan lukien vienti- ja tuontisäännökset) antamiesi virheellisten tietojen vuoksi, olet vastuussa tällaisesta rikkomuksesta.

4.2. Digitaalisen sisällön lataamisesta tai vastaanottamisesta voi aiheutua lisämaksuja tai kustannuksia (mukaan lukien esimerkiksi internet-palveluntarjoajan veloittamat maksut). Sitoudut maksamaan kaikki tällaiset maksut tai kustannukset ja tiedostat, että lain sallimissa rajoissa Take-Two ei ole vastuussa mistään tällaisista maksuista tai kustannuksista.

4.3. Jos digitaalisen sisältösi toimitus viivästyy sellaisen tapahtuman seurauksena, joka ei ole hallinnassamme, kuten lakko tai muu työtaistelutoimi, levottomuudet, mellakka, hyökkäys, terrori-isku tai terrori-iskun uhka, sota (julistettu tai ei julistettu) tai sodan uhka tai sotaan valmistautuminen, tulipalo, räjähdys, myrsky, tulva, maanjäristys, epidemia, pandemia tai muu luonnonkatastrofi tai luonnonmullistus, rajoitettu pääsy julkisiin tai yksityisiin televiestintäverkkoihin, minkä tahansa hallituksen tai julkishallinnon teot, asetukset tai lainsäädäntö tai rajoitukset, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ilmoittaaksemme asiasta sinulle ja tehdäksemme kaikkemme viivästyksen vähentämiseksi. Niin kauan kuin teemme näin, emme korvaa sinulle viivästystä, mutta jos viivästys tulee todennäköisesti olemaan merkittävä, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen (yhteystiedot kohdassa 10) peruuttaaksesi oston ja saadaksesi hyvityksen tuotteista, joista olet maksanut etukäteen, mutta joita et ole saanut.

4.4 Jos sinulla on muuta kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakastukeen (yhteystiedot kohdassa 10).

5. Peruutuspyynnöt

5.1 Voit pyytää minkä tahansa tilauksen tai tuotteiden oston peruuttamista, palauttamista tai vaihtamista 14 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta (”peruuttamisaika”), jos kyseinen pyyntö täyttää alla olevan kohdan 6 ehdot. Take-Two ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimiin ratkaistakseen kaikki ongelmat, joita sinulla saattaa olla tuotteeseen (tuotteisiin) tai vilpittömästi ja rehellisesti tehtyyn hyvityspyyntöön liittyen.

5.2 Jos haluat pyytää hyvitystä, seuraa kohdassa ”Miten pyydän hyvitystä?” esitettyjen ohjeiden usein kysyttyjä kysymyksiä kauppasivun alaosassa tai ota yhteyttä Take-Twon asiakaspalveluun tämän hyvityskäytännön kohdan 10 ohjeiden mukaisesti. Ennen kuin lähetät hyvityspyynnön, huomaathan, että digitaalisen sisällön hyvityssääntöihin liittyy joitakin poikkeuksia, jotka on mainittu alla olevassa Hyvitysehdot-osiossa.

6. Hyvitysehdot

TÄRKEÄÄ:

Hyväksyt, että menetät oikeutesi pyytää hyvitystä digitaalisesta sisällöstä, jos (a) käytät, lunastat tai lataat tällaista digitaalista sisältöä peruuttamisajan sisällä tai (b) kyseinen digitaalinen sisältö lisätään tilillesi peruuttamisajan sisällä. Jos esimerkiksi aloitat digitaalisen sisällön lataamisen laitteellesi tai syötät avainkoodin vastaanottaaksesi digitaalista sisältöä peruuttamisajan sisällä, luovut oikeudestasi peruuttaa ostoksen. Tämä sääntö ei päde, jos peruutus johtuu sisältöön liittyvästä virheestä tai muusta ongelmasta (ts. aiheuttaa kohdassa 6.5 kuvatun lakisääteisen oikeussuojakeinon soveltamisen).

6.1. Tuotetta ei ole vastaanotettu, se ei ole saatavilla tai sen toimitus on viivästynyt – hyvitys on sallittu (katso yllä oleva kohta 2.5).

6.2. Ennakkotilaukset – hyvitys on sallittu. Jos jotakin ennakkotilausta ei ole vielä toimitettu, voit saada hyvityksen milloin tahansa julkaisupäivään asti. Julkaisun jälkeen ennakkotilauksiin sovelletaan yleisiä hyvityssääntöjä.

6.3. Pelinsisäisen valuutan tai pelinsisäisen tuotteen ostaminen – ei-yksinomaisten oikeuksiesi mukaisesti hyvitystä ei sallita, kun digitaalinen sisältö on vastaanotettu ja/tai lisätty tilillesi.

6.4. Digitaalisen sisällön tekniset ongelmat, jotka (a) ovat väliaikaisia tai (b) johtuvat digitaalisen sisällön muuttamisesta, muokkaamisesta, joidenkin kohteiden siihen lisäämisestä tai sen minkälaisesta tahansa käytöstä, mukaan lukien mikä tahansa digitaalisen sisällön yhdistelmä muiden materiaalien kanssa, joita Take-Two ei ole tarjonnut tai toimittanut, tai sellaisten laitteiden tai järjestelmien kanssa, jotka eivät täytä Take-Twon suositeltuja teknisiä ominaisuuksia – palautusta ei sallita tällaisissa tapauksissa (tällaisista ongelmista on ilmoitettava suoraan Take-Twon asiakastukeen).

6.5. Maakohtaiset lisäpalautusoikeudet: Jos asut jossakin seuraavista maista, sinulla on edellä mainittujen hyvitysoikeuksien ja muiden kuin yksinoikeudellisten oikeuksien lisäksi seuraavat lakisääteiset palautusoikeudet:

 • Australian asiakkaat

 1. Digitaalinen sisältömme sisältää takuut, joita Australian kuluttajansuojalain mukaan ei voida sulkea pois. Jos digitaalisessa sisällössä esiintyy merkittäviä ongelmia tai virheitä, sinulla on oikeus:

  1. peruuttaa meiltä tekemäsi tilaus ja

  2. saada hyvitys digitaalisen sisällön käyttämättömästä osasta tai sen alentuneesta arvosta.

 2. Sinulla on myös oikeus valita korvaava tuote digitaalisen sisällön merkittävien ongelmien korvikkeeksi.

 3. Jos digitaalisen sisällön ongelma tai virhe ei ole merkittävä ongelma tai virhe, sinulla on oikeus saada ongelma tai virhe korjatuksi kohtuullisessa ajassa. Jos näin ei tehdä, sinulla on oikeus saada hyvitys digitaalisesta sisällöstä ja peruuttaa tilaus ja saada hyvitys tilauksen käyttämättömästä osasta.

 4. Sinulla on myös oikeus saada korvaus kaikista muista kohtuudella ennakoitavissa olevista menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat digitaalisen sisällön virheestä tai ongelmasta.

 • Brasilian asiakkaat

Jos olet kuluttaja, joka asuu vakituisesti Brasiliassa, sinulla on oikeus luopua ostosta 7 päivän kuluessa tilausvahvistussähköpostin vastaanottamisesta mistä tahansa syystä, paitsi jos laki sen kieltää. Sinun on esitettävä todiste siitä, että olet ostanut digitaalisen sisällön, jotta voit käyttää tätä oikeutta.

 • EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaiden peruutusoikeus

 1. Jos olet kuluttaja, joka asuu Euroopan unionissa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sinulla on oikeus peruuttaa mikä tahansa meiltä tehty osto 14 päivän kuluessa tilausvahvistussähköpostin vastaanottamisesta tai siitä hetkestä, kun aloitat digitaalisen sisällön lataamisen, sen mukaan, kumpi tapahtuu aiemmin (”peruuttamisaika”) syytä ilmoittamatta. Peruuttamisaika päättyy 14 päivän kuluttua.

 2. Käyttääksesi peruutusoikeuttasi sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. postitse tai sähköpostitse lähetetty kirje) tilauksen vahvistussähköpostissa annettuun fyysiseen osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen. Voit käyttää peruutuslomaketta, joka on saatavilla osoitteessa: https://www.take2games.com/withdrawal, mutta se ei ole pakollista. Voit myös kirjoittaa ja lähettää jonkin toisen selkeän lausunnon sähköisesti ja lähettää sen meille. Jos käytät tätä vaihtoehtoa, lähetämme sinulle vahvistuksen peruutuksen vastaanottamisesta viipymättä (esim. sähköpostitse).

 3. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeutesi käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 4. Jos peruutat sopimuksen, hyvitämme sinulle kaikki ostoksen yhteydessä saamasi maksut ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 kalenteripäivän kuluttua siitä päivästä, jona meille on ilmoitettu päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Suoritamme tällaisen korvauksen samalla maksutavalla, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti toisin sopinut. Sinulle ei missään tapauksessa koidu mitään maksuja tällaisesta korvauksesta.

 5. Tämän peruutusoikeuden ehdot eivät koske sinua, jos olet luopunut niistä ja olet antanut suostumuksesi kaikkien tilausten välittömään toimittamiseen.

 • Korean tasavallan asiakkaat

Jos olet korealainen asiakas, joka on ostanut digitaalista sisältöä, sinulla on seuraavat lailliset oikeudet: 

 1. Voit peruuttaa digitaalisen sisällön oston 7 päivän kuluessa tilauksen vahvistussähköpostin tai digitaalisen sisällön vastaanottamisesta (jos sinulle toimitettiin digitaalinen sisältö ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen). Hyvitykset käsitellään 3 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet hyvitykseen tarvittavat tiedot. Et voi peruuttaa tällaisen digitaalisen sisällön ostoa seuraavissa olosuhteissa, ellei Etelä-Korean asiaa koskevien lakien ja määräysten mukaan toisin vaadita:

  • digitaalista sisältöä on käytetty tai sovellettu välittömästi oston jälkeen

  • digitaaliseen sisältöön liitettyä lisäetua on jo käytetty

  • digitaalinen sisältö on avattu, ja pelkkä digitaalisen sisällön avaaminen voidaan nähdä sen käyttönä tai digitaalisen sisällön hyödyllisyys määritetään sen avaamishetkellä; tai

  • henkilö, joka on nimetty saamaan digitaalista sisältöä lahjaksi, on ilmaissut aikomuksensa vastaanottaa kyseisen digitaalisen sisällön.

 2. Edellä mainitusta huolimatta, jos ostetun digitaalisen sisällön sisältö poikkeaa tuotekuvauksessa tai mainoksessa ilmoitetusta tai jos se on toimitettu eri tavalla kuin mitä tämän hyvityskäytännön ehdoissa on asetettu, voit pyytää hyvitystä 3 kuukauden kuluessa ostetun digitaalisen sisällön vastaanottamisesta tai 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona sait tietää tai olisit voinut saada tietää tällaisesta epäjohdonmukaisuudesta.

 3. Jos peruutat oston, Take-Two voi ottaa takaisin tai poistaa digitaalisen sisällön, jonka osto on peruutettu.

Tässä kohdassa 6.5 esitetyt lisäoikeudet täydentävät muita tässä hyvityskäytännössä määritettyjä oikeuksia. Jos tämän hyvityskäytännön tai palveluehtojen muiden ehtojen kanssa on ristiriitoja, tämän kohdan 6.5 oikeudet ovat ensisijaisia.

7. Peruutuksen vaikutukset

7.1 Hyvitykset voidaan myöntää vain maksamiseen alun perin käytetylle maksutavalle, eikä sinulle aiheudu mitään maksuja tällaisesta hyvityksestä. Ellei sovellettavan lain pakottavista säännöksistä muuta johdu, hyvityksiä ei myönnetä toiselle maksutavalle, ja jos Take-Twon edellytetään hyvittävän toiselle maksutavalle (esim. alun perin käytetty maksutapa, jolla tehtyä maksua ei voida hyvittää), tästä maksusta aiheutuneita maksuja ei palauteta.

7.2 Sovellettavien lakien mukaisesti hyvitysten näkyminen tililläsi voi kestää jopa 10 arkipäivää sen mukaan, mille maksutavalle ne on myönnetty.

7.3 Jos päätät tehdä peruutuksen, sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi selvästi peruuttamisajan sisällä. Jos haluat peruuttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi tehokkaasti, ota yhteyttä asiakastukeen usein kysyttyjä kysymyksiä sisältävässä Kauppa-sivun alaosassa sijaitsevassa kohdassa ”Miten pyydän hyvitystä?” kuvatulla tavalla Kerro yhteydenotossasi 1) päivämäärä, jolloin tilaus on maksettu, 2) päivämäärä, jolloin tilaus on vastaanotettu, 3) mitkä tuotteet peruutetaan, 4) peli, johon digitaalinen sisältö liittyy, 5) tilauksen viitenumero, 6) kuvakaappaus tilauksen vahvistussähköpostista, joka ei ole viesti, jossa ilmoitetaan, että maksun tai tilauksen tila on ”odottaa maksupalveluntarjoajasi käsittelyä”, eikä viesti, jossa ilmoitetaan viasta tai ongelmasta, jonka olet kohdannut 7) koko nimesi ja 8) pelaajan ID/UID tai ZID. Löydät pelaajan ID/UID:n tai ZID:n seuraavasti:

a. Etsi Asetukset (Settings) -kuvake pelissäsi.

b. Etsi Ohje- (Help) tai Pelaajan tuki (Player Support) -kuvake.

c. ZID-tunnuksesi tai pelaaja- tai laitetunnuksesi tulisi löytyä alareunasta.

7.4 Peruutuspyyntöjen osalta toimitamme sinulle vahvistuksen peruutuspyynnöstäsi ja, jos pyyntö täyttää tässä hyvityskäytännössä esitetyt hyvitysehdot, hyvitämme sen ilman aiheetonta viivytystä, mutta viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua siitä, kun olemme saaneet tiedon päätöksestäsi käyttää peruutusoikeuttasi ja vastaanottaneet peruutetut ja palautetut tuotteet tai muun soveltuvan lainsäädännön edellyttämän ajanjakson sisällä.

8. Sovellettava laki, riidat ja korvausvastuu: Australia, Sveitsi, ETA-alue ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Jos asut vakinaisesti Australiassa, Sveitsissä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai jollakin Euroopan talousalueen alueella, tämän kohdan 8 ehtoja sovelletaan Take-Twon kanssa solmimaasi oikeudelliseen sopimukseen. Jos asut vakinaisesti näiden alueiden tai lainkäyttöalueiden ulkopuolella, katso kohta 9 alla.

8.1 Lue palveluehtojen kohta 14 (Sovellettava laki, riidat ja vastuu: AU, CH, EEA, UK), joka on sisällytetty tähän hyvityskäytäntöön, ja jota sovelletaan tähän hyvityskäytäntöön ja kaikkeen digitaaliseen sisältöön ja tilauksiin. Huomaa, että jos kanssasi tehtyyn sopimukseen liittyvä Take-Two-yritys on ETA-alueella, EU:n komissio on perustanut verkkovälitteisen riidanratkaisualustan ETA-alueella asuville: https://ec.europa.eu/consumers/odr.

9. Sovellettava laki, riidat ja korvausvastuu: Yhdysvallat ja muu maailma.

Jos asut vakinaisesti Yhdysvalloissa tai jollain muulla alueella kuin Australiassa, Sveitsissä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai jollakin Euroopan talousalueen alueella, tämän kohdan 9 ehtoja sovelletaan Take-Twon kanssa solmimaasi oikeudelliseen sopimukseen. Jos asut vakinaisesti Australiassa, Sveitsissä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai jollakin Euroopan talousalueen alueella, katso kohta 8 yllä.

9.1 Lue palveluehtojen kohta 15 (Sovellettava laki, riidat ja vastuu: USA ja muu maailmaa), joka on sisällytetty tähän hyvityskäytäntöön, ja jota sovelletaan tähän hyvityskäytäntöön ja kaikkeen digitaaliseen sisältöön ja tilauksiin. Huomaa, että palveluehtojen kohta 15.5 sisältää sitovan henkilökohtaisesta välimiesmenettelystä ja ryhmäkanteesta / valamiesoikeudenkäynnistä luopumisen ehdot, ja nämä ehdot koskevat sinua ja sisältyvät tähän hyvityskäytäntöön. Tällaiset määräykset vaikuttavat sinun ja Take-Twon välisiin riitoihin liittyviin oikeuksiisi ja edellyttävät, että sinä ja Take-Two ratkaisette riidat sitovassa yksilöllisessä välimiesmenettelyssä ettekä tuomioistuimessa, lukuun ottamatta tässä asiakirjassa kuvattuja rajoitettuja poikkeuksia.

10. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita liittyen hyvityskäytäntöömme, ota yhteyttä asiakastukeen käyttämällä ”Tuki”-linkkiä, joka on kauppasivun alaosassa, saadaksesi lisätietoja.

11. Tietosuojakäytäntö

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tietosuojaa. Lisätietoja siitä, kuinka keräämme, käytämme, luovutamme tai muuten käsittelemme tietoja ostoksesi yhteydessä, saat tietosuojakäytännöstämme.

12. Sekalaista

12.1 Tämä hyvityskäytäntö yhdessä palveluehtojen kanssa muodostaa koko sinun ja meidän välisen sopimuksen tilauksista. Se korvaa kaikki aiemmat tällaisia tilauksia koskevat kirjalliset sopimukset sinun ja meidän välillämme. Isoilla ja pienillä alkukirjaimilla kirjoitetuilla termeillä, joita ei ole määritelty tässä hyvityskäytännössä, on sama määritelmä kuin palveluehdoissa, ja jos tämän hyvityskäytännön ja ostoosi tai maksutapahtumaasi liittyvien palveluehtojen välillä on todellinen ristiriita, tämä hyvityskäytäntö on etusijalla.

12.2 Voimme muuttaa tämän hyvityskäytännön ehtoja milloin tahansa ilmoittamalla siitä sinulle kohtuullisen ajan sisällä sovellettavan lain edellytysten mukaisesti. Muokattu hyvityskäytäntö ladataan osoitteeseen https://www.take2games.com/refund-policy, ja sitä sovelletaan kaikkiin tuleviin ostoihin kyseisen päivämäärän jälkeen. Hyväksyt hyvityskäytännön jokaisen ostoksen yhteydessä ja täten sitoudut lukemaan hyvityskäytännön ennen ostoksen tekemistä, eli tarkista uusimmat ehdot säännöllisesti osoitteesta https://www.take2games.com/refund-policy.