Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Τελευταία ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024

Η παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων ισχύει για αγορές μέσω των διαδικτυακών καταστημάτων παιχνιδιών για κινητές συσκευές της Zynga και της Take-Two και των διαδικτυακών εκδόσεων των εν λόγω παιχνιδιών για κινητές συσκευές (καθένα ένα «Κατάστημα»).

Οι όροι της παρούσας Πολιτικής Επιστροφής Χρημάτων και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών (οι «Όροι Παροχής Υπηρεσιών»), οι οποίοι ενσωματώνονται δι' αναφοράς, διέπουν τη σχέση ανάμεσα σε εσάς (εφεξής «εσείς» ή «Πελάτης») και την εταιρεία της Take-Two Interactive Software, Inc. που συνάπτει τη σύμβαση μαζί σας σχετικά με την αγορά σας (εφεξής «Take-Two» ή «εμάς» ή «εμείς»). Η εταιρεία της Take-Two που συνάπτει τη σύμβαση μαζί σας για κάθε αγορά θα εμφανίζεται στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, αφού επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής. Το όνομα, η νομικά καταχωρισμένη διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση email της εταιρείας της Take-Two που αποτελεί τον συμβαλλόμενο στην αγορά θα αναφέρονται στο Κατάστημα και στο email επιβεβαίωσης της Παραγγελίας που σας παρασχέθηκε μετά την ολοκλήρωση μιας επιτυχούς πληρωμής για την αγορά.

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών ή να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης στη δικαιοδοσία σας για να υποβάλετε μία παραγγελία στο Κατάστημα. Οποιοσδήποτε κάτω της ηλικίας των 18 ετών ή της νόμιμης ηλικίας ενηλικίωσης στη δικαιοδοσία του/της, πρέπει να ζητήσει από τον γονέα ή τον νόμιμο κηδεμόνα του/της να υποβάλει την παραγγελία. Με την υποβολή μιας παραγγελίας στο Κατάστημα, ο Πελάτης αναγνωρίζει ότι έχει διαβάσει και αποδεχτεί την παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Η παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων είναι πρόσθετη και δεν αποκλείει, περιορίζει ή τροποποιεί οποιαδήποτε δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων επιστροφής χρημάτων), σιωπηρές εγγυήσεις ή εγγυήσεις τις οποίες ενδέχεται να δικαιούστε σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στη δικαιοδοσία σας και οι οποίες δεν μπορούν να αποκλειστούν, να περιοριστούν ή να τροποποιηθούν μέσω συμφωνίας μεταξύ μας, συμπεριλαμβανομένων των συγκεκριμένων δικαιωμάτων που περιγράφονται στην Ενότητα 6.5 της παρούσας (συλλήβδην, «μη εξαιρούμενα δικαιώματα»).

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Η ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 15.5(3) ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η TAKE-TWO ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ/ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. Η ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ - ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΑ - ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ/ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΡΚΩΝ

ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 9 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 15 ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ.

1. Ψηφιακό περιεχόμενο

1.1 Η Take-Two σας παρέχει λογισμικό και εικονικά αντικείμενα που σας παραδίδονται μόνο μέσω λήψης από το διαδίκτυο. Μπορεί να είστε σε θέση να αγοράσετε τα ακόλουθα προϊόντα της Take-Two μέσω του Καταστήματος: α) προπαραγγελία, β) συνδρομή, γ) πρόσβαση σε ένα παιχνίδι (μέσω κλειδιού ή εγγεγραμμένου λογαριασμού παιχνιδιού), δ) νόμισμα εντός παιχνιδιού, ε) αντικείμενο εντός παιχνιδιού και στ) λογαριασμό premium (συλλήβδην το «Ψηφιακό Περιεχόμενο»). Σημειώστε ότι για τους σκοπούς των Όρων Παροχής Υπηρεσιών, με την επιφύλαξη των μη εξαιρούμενων δικαιωμάτων σας, το Ψηφιακό Περιεχόμενο θεωρείται ότι περιλαμβάνεται στον ορισμό των «Εικονικών Αντικειμένων» στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και οι όροι και προϋποθέσεις (συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε και όλων των περιορισμών) που ισχύουν για τα εν λόγω «Εικονικά Αντικείμενα», όπως περιγράφονται λεπτομερώς στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, ισχύουν εξίσου για το Ψηφιακό Περιεχόμενο.

1.2 Μπορεί να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό και να συνδέσετε αυτόν τον Λογαριασμό με το Κατάστημα, για να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε το Ψηφιακό Περιεχόμενο και μπορείτε να αγοράσετε το Ψηφιακό Περιεχόμενο μόνο εάν είστε νόμιμος κάτοικος μίας χώρας ή περιοχής όπου η πρόσβαση και η χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου επιτρέπεται σύμφωνα με τους εφαρμοστέους τοπικούς νόμους και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας.

1.3 Όλοι οι τύποι αγορών Ψηφιακού Περιεχομένου θα έχουν τίτλο «Αντικείμενα» ή «Παραγγελία».

2. Διαδικασία παραγγελίας

2.1 Με την υποβολή μίας Παραγγελίας στην Take-Two μέσω του Καταστήματος, αναγνωρίζετε ότι η συναλλαγή σας θα γίνει με εμάς. Αναγνωρίζετε επίσης ότι μετά από επιτυχή επαλήθευση, από εμάς, της γνησιότητας και επάρκειας των πληροφοριών που παρέχετε και της έγκρισής μας για την αγορά σας, θα ξεκινήσουμε την επεξεργασία της Παραγγελίας σας.

2.2 Οι παραγγελίες υποβάλλονται συνήθως σε άμεση επεξεργασία, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 2-5 ημέρες για να ολοκληρωθούν, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.

2.3 Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της Παραγγελίας σας, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email που μας δώσατε ως μέρος της Παραγγελίας σας.

2.4 Αυτό το email επιβεβαίωσης θα χρησιμεύσει ως η ηλεκτρονική απόδειξη αγοράς σας και θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με την Παραγγελία σας. Η σύμβαση μεταξύ εσάς και της Take-Two θα διαμορφωθεί μόνο όταν λάβετε το email επιβεβαίωσης της Παραγγελίας σας.

2.5 Δεν θα λάβετε email επιβεβαίωσης και η Παραγγελία σας δεν θα υποβληθεί σε επεξεργασία εάν (1) δεν μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ένα Αντικείμενο (για παράδειγμα, επειδή αυτό το Αντικείμενο δεν είναι πλέον διαθέσιμο ή λόγω σφάλματος στην τιμή) ή (2) η Παραγγελία σας αναμένεται να καθυστερήσει για τριάντα (30) ημέρες ή περισσότερο. Η Take-Two θα σας ενημερώσει σχετικά μέσω email και θα σας ενημερώσουμε ότι δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε την Παραγγελία σας. Εάν έχετε ήδη πληρώσει για το Αντικείμενο, θα σας επιστρέψουμε το πλήρες ποσό που χρεώθηκε το συντομότερο δυνατό, αλλά σε καμία περίπτωση αργότερα από δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή ενός email επιβεβαίωσης της Παραγγελίας και στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τους εφαρμοστέους νόμους, δεν θα επιβαρυνθείτε με καμία περαιτέρω ευθύνη.

2.6 Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πρόσβαση στους διακομιστές μας εάν διαπιστώσουμε ένα μοτίβο γεγονότων που υποδεικνύει την παράνομη χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου ή την παραβίαση της παρούσας Πολιτικής Επιστροφής Χρημάτων ή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που στοχεύει στην απόκτηση οποιουδήποτε Ψηφιακού Περιεχομένου που ο χρήστης δεν δικαιούται να διεκδικήσει. Σημειώστε ότι οι Πελάτες των οποίων οι λογαριασμοί έχουν απαγορευτεί δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή αγορασμένου Ψηφιακού Περιεχομένου ή οποιαδήποτε άλλη επιστροφή χρημάτων, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από τους εφαρμοστέους νόμους.

3. Τιμή Παραγγελίας

Η τιμή της Παραγγελίας σας θα αναφέρεται, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ισχυόντων φόρων που εκτιμά η Take-Two κατά την αγορά σας και με βάση τα δεδομένα της χώρας που παρέχετε. Ο πάροχος της μεθόδου πληρωμής σας μπορεί επίσης να εφαρμόσει μία τιμή μετατροπής νομίσματος στην τιμή της Παραγγελίας σας ή/και πρόσθετες χρεώσεις επεξεργασίας. Στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο, η Take-Two δεν φέρει ευθύνη για τις εν λόγω χρεώσεις και τέλη.

4. Παράδοση Παραγγελίας

4.1 Το Ψηφιακό Περιεχόμενο παραδίδεται σε εσάς με βάση τις πληροφορίες που παρέχετε και είστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια των εν λόγω πληροφοριών. Εάν παραβιαστούν οποιοιδήποτε κανονισμοί (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των κανονισμών εξαγωγών/εισαγωγών) λόγω ανακριβών πληροφοριών που παρέχονται από εσάς, τότε είστε εσείς υπεύθυνοι για μία τέτοια παράβαση.

4.2. Ενδέχεται να προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις ή έξοδα για τη λήψη ή την παραλαβή Ψηφιακού Περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, χρεώσεων από τον πάροχο διαδικτυακών υπηρεσιών). Συμφωνείτε να πληρώσετε όλες αυτές τις χρεώσεις ή τα έξοδα που προκύπτουν και αναγνωρίζετε ότι, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο, η Take-Two δεν φέρει ευθύνη για τέτοιου είδους χρεώσεις ή έξοδα.

4.3. Εάν η παροχή του ψηφιακού περιεχομένου σας καθυστερήσει λόγω συμβάντος εκτός του ελέγχου μας, όπως απεργίες ή άλλες κλαδικές ενέργειες, εμφύλιες αναταραχές, ταραχές, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμο (είτε έχει κηρυχθεί είτε όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο, φωτιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, επιδημία, πανδημία, ή άλλη φυσική καταστροφή ή θεομηνία, περιορισμένη πρόσβαση σε δημόσια ή ιδιωτικά δίκτυα τηλεπικοινωνιών, πράξεις, διατάγματα ή νόμους, κανονισμούς ή περιορισμούς οποιασδήποτε κυβέρνησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μειώσουμε την καθυστέρηση. Εφόσον το κάνουμε αυτό, δεν θα σας αποζημιώσουμε για την καθυστέρηση, αλλά εάν η καθυστέρηση είναι πιθανό να είναι ουσιώδης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Πελατών μας (στοιχεία επικοινωνίας στην Ενότητα 10) για να ανακαλέσετε την αγορά και να λάβετε επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε προϊόντα έχετε πληρώσει εκ των προτέρων αλλά δεν έχετε λάβει.

4.4 Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία σας, επισκεφθείτε την Υποστήριξη Πελατών (στοιχεία επικοινωνίας στην Ενότητα 10).

5. Αιτήματα ακύρωσης

5.1 Μπορείτε να ζητήσετε να ακυρώσετε, να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε οποιαδήποτε Παραγγελία ή αγορές Αντικειμένων εντός 14 ημερών από την αγορά του Αντικειμένου σας («Περίοδος Ακύρωσης») όπου το εν λόγω αίτημα πληροί τους όρους της Ενότητας 6 παρακάτω. Η Take-Two θα προβεί σε όλα τα εύλογα μέτρα για να επιλύσει οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να έχετε με το/τα Αντικείμενο(α) ή ένα αίτημα επιστροφής χρημάτων καλή τη πίστει.

5.2 Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που ορίζεται στην ενότητα «Πώς μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;» Συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας του Καταστήματος ή επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών της Take-Two σύμφωνα με την Ενότητα 10 της παρούσας Πολιτικής Επιστροφής Χρημάτων. Πριν στείλετε ένα αίτημα επιστροφής χρημάτων, σημειώστε ότι υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις στους κανόνες επιστροφής χρημάτων για το ψηφιακό περιεχόμενο που αναφέρονται στην ενότητα «Προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων» παρακάτω.

6. Προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Αναγνωρίζετε ότι θα χάσετε το δικαίωμά σας να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε Ψηφιακό Περιεχόμενο, εάν: (α) χρησιμοποιήσετε, εξαργυρώσετε ή λάβετε διαδικτυακά το εν λόγω Ψηφιακό Περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της Περιόδου Ακύρωσης ή (β) το εν λόγω Ψηφιακό Περιεχόμενο προστεθεί στον Λογαριασμό σας κατά τη διάρκεια της Περιόδου Ακύρωσης. Για παράδειγμα, εάν ξεκινήσετε τη λήψη του ψηφιακού περιεχομένου στη συσκευή σας ή έχετε εισαγάγει το κλειδί για να λάβετε το ψηφιακό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της περιόδου ακύρωσης, αυτό σημαίνει ότι παραιτείστε από το δικαίωμά σας να ακυρώσετε την αγορά. Αυτός ο κανόνας δεν ισχύει όταν η ακύρωση οφείλεται σε σφάλμα ή άλλο πρόβλημα με το περιεχόμενο (δηλ. ενεργοποίηση μίας νομικής αποκατάστασης, όπως περιγράφεται στην Ενότητα 6.5).

6.1. Το αντικείμενο δεν παραλήφθηκε, δεν είναι διαθέσιμο ή καθυστέρησε – η επιστροφή χρημάτων επιτρέπεται (βλ. Ενότητα 2.5 παραπάνω).

6.2. Προπαραγγελίες - η επιστροφή χρημάτων επιτρέπεται. Σε περίπτωση προπαραγγελιών, οι οποίες δεν έχουν παραδοθεί ακόμα, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων σε οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την ημέρα της αποστολής. Μετά την αποστολή, ισχύουν οι γενικοί κανόνες επιστροφής χρημάτων.

6.3. Αγορά νομίσματος εντός παιχνιδιού ή αντικειμένου εντός παιχνιδιού – με την επιφύλαξη των μη εξαιρούμενων δικαιωμάτων σας, η επιστροφή χρημάτων δεν επιτρέπεται μετά την παραλαβή ή/και προσθήκη του Ψηφιακού Περιεχομένου στον λογαριασμό σας.

6.4. Τεχνικά προβλήματα με το Ψηφιακό Περιεχόμενο που (α) είναι προσωρινά ή (β) προκαλούνται από την τροποποίηση, μεταβολή ή προσθήκη του Ψηφιακού Περιεχομένου ή οποιαδήποτε χρήση αυτού, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε συνδυασμού του Ψηφιακού Περιεχομένου με άλλα υλικά που δεν παρέχονται από την Take-Two ή με υλικό ή συστήματα που δεν πληρούν τις συνιστώμενες προδιαγραφές της Take-Two - δεν επιτρέπεται η επιστροφή χρημάτων (τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να αναφέρονται απευθείας στην Υποστήριξη Πελατών της Take-Two).

6.5. Πρόσθετα δικαιώματα επιστροφής συγκεκριμένα κατά χώρα: Εάν είστε κάτοικος μίας από τις ακόλουθες χώρες, εκτός από τα δικαιώματα επιστροφής χρημάτων που αναφέρονται παραπάνω και οποιαδήποτε μη εξαιρούμενα δικαιώματα που μπορεί να δικαιούστε, έχετε τα ακόλουθα νόμιμα δικαιώματα επιστροφής:

 • Πελάτες στην Αυστραλία

 1. Το Ψηφιακό Περιεχόμενό μας παρέχεται με εγγυήσεις που δεν μπορούν να εξαιρεθούν σύμφωνα με τον Νόμο περί Καταναλωτών της Αυστραλίας. Για σημαντικές αστοχίες του Ψηφιακού Περιεχομένου, δικαιούστε:

  1. να ακυρώσετε την Παραγγελία σας μαζί μας· και

  2. επιστροφή χρημάτων για το αχρησιμοποίητο τμήμα του Ψηφιακού Περιεχομένου ή αποζημίωση για τη μειωμένη αξία του.

 2. Έχετε επίσης το δικαίωμα να επιλέξετε αντικατάσταση για σημαντικές αστοχίες του Ψηφιακού Περιεχομένου.

 3. Εάν μια αστοχία του Ψηφιακού Περιεχομένου δεν αποτελεί σημαντική αστοχία, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε την αστοχία σε εύλογο χρονικό διάστημα. Εάν αυτό δεν γίνει, δικαιούστε επιστροφή χρημάτων για το Ψηφιακό Περιεχόμενο και ακύρωση της Παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε μη χρησιμοποιημένο τμήμα.

 4. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποζημιωθείτε για οποιαδήποτε άλλη εύλογα προβλέψιμη απώλεια ή ζημία λόγω αστοχίας του Ψηφιακού Περιεχομένου.

 • Πελάτες στην Βραζιλία

Εάν είστε καταναλωτής που διαμένει συνήθως στην Βραζιλία, τότε έχετε το δικαίωμα παραίτησης από την αγορά εντός 7 ημερών από την παραλαβή ενός email επιβεβαίωσης της Παραγγελίας για οποιονδήποτε λόγο, εκτός εάν απαγορεύεται από τον νόμο. Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, πρέπει να αποδείξετε ότι αγοράσατε το Ψηφιακό Περιεχόμενο.

 • Δικαίωμα Υπαναχώρησης Πελατών στην ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο

 1. Εάν είστε καταναλωτής που κατοικεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή το Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από οποιαδήποτε αγορά από εμάς εντός 14 ημερών από την ημέρα λήψης ενός email επιβεβαίωσης της Παραγγελίας ή από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την λήψη του Ψηφιακού Περιεχομένου, όποιο από τα δύο συμβεί νωρίτερα (η «Περίοδος Υπαναχώρησης») χωρίς να αναφέρετε οποιονδήποτε λόγο. Η Περίοδος Υπαναχώρησης θα λήξει μετά από 14 ημέρες.

 2. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση με αδιαμφισβήτητη δήλωση (π.χ. επιστολή που αποστέλλεται ταχυδρομικώς ή μέσω e-mail) στην ταχυδρομική διεύθυνση ή στη διεύθυνση email που παρέχεται στο email επιβεβαίωσης της Παραγγελίας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο έντυπο υπαναχώρησης που διατίθεται στη διεύθυνση: https://www.take2games.com/withdrawal, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε και να υποβάλετε μια άλλη σαφή δήλωση ηλεκτρονικά και να τη στείλετε σε εμάς. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, θα σας στείλουμε επιβεβαίωση παραλαβής αυτής της υπαναχώρησης χωρίς καθυστέρηση (π.χ. μέσω e-mail).

 3. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, αρκεί να στείλετε την επικοινωνία σας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματός σας για υπαναχώρηση πριν από τη λήξη της Περιόδου Υπαναχώρησης.

 4. Εάν υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας για όλες τις πληρωμές που λάβαμε από εσάς στο πλαίσιο της αγοράς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα προχωρήσουμε στην εν λόγω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητά διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιβαρυνθείτε με χρεώσεις ως αποτέλεσμα της εν λόγω επιστροφής χρημάτων.

 5. Οι όροι αυτού του δικαιώματος υπαναχώρησης δεν θα ισχύουν για εσάς εάν έχετε παραιτηθεί από αυτά και έχετε συναινέσει στην άμεση προμήθεια οποιασδήποτε Παραγγελίας.

 • Πελάτες στη Δημοκρατία της Κορέας

Εάν είστε Κορεάτης πελάτης που έχει αγοράσει Ψηφιακό Περιεχόμενο, έχετε τα ακόλουθα νομικά δικαιώματα: 

 1. Μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά του Ψηφιακού Περιεχομένου εντός 7 ημερών από τη λήψη του email επιβεβαίωσης της Παραγγελίας ή του Ψηφιακού Περιεχομένου (εάν σας παρασχέθηκε το Ψηφιακό Περιεχόμενο μετά τη λήψη της ειδοποίησης). Οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιωθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των πληροφοριών που απαιτούνται για την επιστροφή χρημάτων. Δεν επιτρέπεται να ακυρώσετε την αγορά του εν λόγω Ψηφιακού Περιεχομένου στις ακόλουθες περιπτώσεις, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς της Νότιας Κορέας:

  • το Ψηφιακό Περιεχόμενο χρησιμοποιήθηκε ή εφαρμόστηκε αμέσως μετά την αγορά·

  • οποιοδήποτε πρόσθετο όφελος που επισυνάπτεται στο Ψηφιακό Περιεχόμενο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί·

  • το Ψηφιακό Περιεχόμενο έχει ανοιχτεί όταν το απλό άνοιγμα του Ψηφιακού Περιεχομένου μπορεί να θεωρηθεί ως χρήση του ή η χρησιμότητα του Ψηφιακού Περιεχομένου καθορίζεται κατά τη στιγμή του ανοίγματος· ή

  • το πρόσωπο που ορίστηκε ως ο αποδέκτης ενός δώρου Ψηφιακού Περιεχομένου εξέφρασε την πρόθεσή του/της να το λάβει.

 2. Ωστόσο, παρά τα παραπάνω, εάν το περιεχόμενο του αγορασμένου Ψηφιακού Περιεχομένου είναι διαφορετικό από αυτό που αναφέρεται στην ετικέτα ή τη διαφήμιση ή παρασχέθηκε με διαφορετικό τρόπο από τους όρους της παρούσας Πολιτικής Επιστροφής Χρημάτων, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 3 μηνών από την παραλαβή του αγορασμένου Ψηφιακού Περιεχομένου ή εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που αντιληφθήκατε ή θα μπορούσατε να είχατε αντιληφθεί μία τέτοια ασυνέπεια.

 3. Εάν ακυρώσετε την αγορά, η Take-Two μπορεί να ανακτήσει ή να διαγράψει το ψηφιακό περιεχόμενο του οποίου η αγορά ακυρώθηκε.

Τα πρόσθετα δικαιώματα που ορίζονται στην παρούσα Ενότητα 6.5 συμπληρώνουν οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων. Στον βαθμό που υπάρχουν ασυνέπειες με τους άλλους όρους της παρούσας Πολιτικής Επιστροφής Χρημάτων ή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών, θα υπερισχύουν τα δικαιώματα στην παρούσα Ενότητα 6.5.

7. Επιδράσεις ακύρωσης

7.1 Επιστροφές χρημάτων μπορούν να εκδοθούν μόνο στην αρχική μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για μία πληρωμή και δεν θα επιβαρυνθείτε με χρεώσεις ως αποτέλεσμα της εν λόγω επιστροφής χρημάτων. Στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τους εφαρμοστέους νόμους, οι επιστροφές χρημάτων δεν θα εκδίδονται σε διαφορετική μέθοδο πληρωμής και στην περίπτωση που η Take-Two υποχρεούται να προβεί σε επιστροφή χρημάτων με διαφορετική μέθοδο πληρωμής (π.χ. χρησιμοποιήθηκε αρχικά μία μη επιστρεπτέα μέθοδος), οι χρεώσεις που προκύπτουν από αυτήν τη χρέωση δεν θα επιστραφούν.

7.2 Με την επιφύλαξη των εφαρμοστέων νόμων, οι επιστροφές χρημάτων μπορεί να χρειαστούν έως και 10 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στον λογαριασμό σας, ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής με την οποία εκδίδονται.

7.3 Εάν επιλέξετε την ακύρωση, πρέπει να μας ενημερώσετε με σαφήνεια για την απόφασή σας κατά τη διάρκεια της Περιόδου Ακύρωσης. Για να ακυρώσετε αποτελεσματικά την Παραγγελία σας ή μέρος της Παραγγελίας σας, επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης ακολουθώντας την διαδικασία που ορίζεται στην ενότητα «Πώς μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;» Συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας του Καταστήματος και περιγράψτε λεπτομερώς 1) την ημερομηνία πληρωμής της Παραγγελίας, 2) την ημερομηνία παραλαβής της Παραγγελίας, 3) την ακύρωση του/των Αντικειμένου(ων), 4) το Παιχνίδι με το οποίο σχετίζεται το Ψηφιακό Περιεχόμενο, 5) τον αριθμό αναφοράς της Παραγγελίας, 6) ένα στιγμιότυπο οθόνης του email επιβεβαίωσης της Παραγγελίας σας που δεν βρίσκεται σε εκκρεμότητα με τον πάροχο πληρωμών σας ή το σφάλμα που λαμβάνετε, 7) το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και 8) το ID/UID ή ZID παίκτη σας. Για να βρείτε το ID/UID παίκτη ή το ZID σας:

α. Εντοπίστε το widget «Setting» (Ρύθμιση) στο παιχνίδι σας.

β. Αναζητήστε το εικονίδιο «Help» (Βοήθεια) ή το εικονίδιο «Player Support» (Υποστήριξη Παίκτη).

γ. Θα πρέπει να μπορείτε να εντοπίσετε το αναγνωριστικό ZID, τον κωδικό παίκτη ή τον κωδικό συσκευής στο κάτω μέρος.

7.4 Για αιτήματα ακύρωσης, θα σας παρέχουμε επιβεβαίωση του αιτήματός σας για ακύρωση και για οποιαδήποτε αιτήματα που πληρούν τους Όρους Επιστροφής Χρημάτων που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων, θα προβούμε στην επιστροφή χρημάτων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, αλλά όχι αργότερα από δεκατέσσερις (14) ημέρες αφού ενημερωθούμε σχετικά με την απόφασή σας να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσής σας και να λάβετε το ακυρωμένο και επιστρεφόμενο Αντικείμενό(ά) σας ή εντός άλλου χρονικού πλαισίου που απαιτείται από τους εφαρμοστέους νόμους.

8. Διέπον Δίκαιο, Διαφορές/Αντιδικίες και Νομική Ευθύνη: AU, CH, ΕΟΧ, Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν η συνήθης διαμονή σας είναι στην Αυστραλία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή οποιαδήποτε επικράτεια του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, οι όροι της παρούσας Ενότητας 8 ισχύουν για τη νομική σας σύμβαση με την Take-Two. Εάν διαμένετε συνήθως εκτός αυτών των περιοχών ή δικαιοδοσιών, ανατρέξτε στην Ενότητα 9 παρακάτω.

8.1 Παρακαλούμε διαβάστε την Ενότητα 14 (Διέπον Δίκαιο, Διαφορές/Αντιδικίες και Νομική Ευθύνη: AU, CH, ΕΟΧ, Ηνωμένο Βασίλειο) των Όρων Παροχής Υπηρεσιών, η οποία ενσωματώνεται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων και θα ισχύει για την παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων και για οποιοδήποτε και όλο το Ψηφιακό Περιεχόμενο και τις Παραγγελίες. Σημειώστε ότι εάν η εταιρεία της Take-Two που συνάπτει τη σύμβαση μαζί σας σχετικά με μια Παραγγελία βρίσκεται στον ΕΟΧ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δημιουργήσει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών/αντιδικιών για τους κατοίκους του ΕΟΧ:https://ec.europa.eu/consumers/odr.

9. Διέπον Δίκαιο, Διαφορές/Αντιδικίες και Νομική Ευθύνη: Ηνωμένες Πολιτείες και υπόλοιπος κόσμος**.**

Εάν η συνήθης διαμονή σας είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες ή οποιαδήποτε επικράτεια εκτός της Αυστραλίας, της Ελβετίας ή του Ηνωμένου Βασιλείου ή οποιασδήποτε επικράτειας του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, οι όροι της παρούσας Ενότητας 9 ισχύουν για τη νομική σας σύμβαση με την Take-Two. Εάν διαμένετε συνήθως στην Αυστραλία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή οποιαδήποτε επικράτεια του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, ανατρέξτε στην Ενότητα 8 παραπάνω.

9.1 Διαβάστε την Ενότητα 15 (Διέπον Δίκαιο, Διαφορές/Αντιδικίες και Νομική Ευθύνη: Ηνωμένες Πολιτείες & Υπόλοιπος Κόσμος) των Όρων Παροχής Υπηρεσιών, η οποία ενσωματώνεται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων και θα ισχύει για την παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων και για οποιοδήποτε και όλο το Ψηφιακό Περιεχόμενο και τις Παραγγελίες. Σημειώστε ότι η Ενότητα 15.5 των Όρων Παροχής Υπηρεσιών περιλαμβάνει δεσμευτικές διατάξεις περί ατομικής διαιτησίας και παραίτησης από συλλογική αγωγή/δίκη ενόρκων και οι εν λόγω διατάξεις ισχύουν για εσάς και ενσωματώνονται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων. Αυτές οι διατάξεις επηρεάζουν τα δικαιώματά σας σχετικά με οποιαδήποτε διαφορά/αντιδικία μεταξύ εσάς και της Take-Two και απαιτούν από εσάς και την Take-Two να επιλύσετε τις διαφορές/αντιδικίες σε δεσμευτική, ατομική διαιτησία και όχι ενώπιον του δικαστηρίου, με την επιφύλαξη των περιορισμένων εξαιρέσεων που περιγράφονται σε αυτήν.

10. Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Πελατών μας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο «Υποστήριξη» στο κάτω μέρος της σελίδας του Καταστήματος για περισσότερες πληροφορίες.

11. Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το ιδιωτικό απόρρητο των Πελατών μας. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης, γνωστοποίησης ή επεξεργασίας των πληροφοριών από εμάς σε σχέση με την αγορά σας, συμβουλευτείτε την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας.

12. Διάφορα

12.1 Η παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων, μαζί με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, αποτελεί την πλήρη συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και εμάς για Παραγγελίες. Υπερισχύει οποιωνδήποτε προηγούμενων γραπτών συμφωνιών ανάμεσα σε εσάς και εμάς σχετικά με τις εν λόγω Παραγγελίες. Οι όροι με κεφαλαία που δεν ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων έχουν τον ίδιο ορισμό με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και σε περίπτωση πραγματικής αντίφασης μεταξύ της παρούσας Πολιτικής Επιστροφής Χρημάτων και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών που σχετίζονται με την αγορά ή τη συναλλαγή σας, θα υπερισχύει η παρούσα Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων.

12.2 Μπορούμε να τροποποιήσουμε τους όρους της παρούσας Πολιτικής Επιστροφής Χρημάτων σε οποιαδήποτε στιγμή με εύλογη ειδοποίηση προς εσάς, όπως απαιτείται από τους εφαρμοστέους νόμους. Η τροποποιημένη Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων θα φορτωθεί στη διεύθυνση https://www.take2games.com/refund-policy και θα ισχύει για όλες τις μελλοντικές αγορές μετά την εν λόγω ημερομηνία. Αποδέχεστε την Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων με κάθε αγορά και δια του παρόντος συμφωνείτε ότι θα διαβάσετε την Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων πριν κάνετε μία αγορά, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά το https://www.take2games.com/refund-policy για τους πιο πρόσφατους όρους.