Poslednji put ažurirano: 30. maj 2023.

Prava na podatke

Nudimo vam nekoliko opcija za upravljanje nalogom, obaveštenjima koja primate od nas i načinom na koji koristimo vaše podatke. Da biste izbrisali svoj nalog ili, u zavisnosti od vaše lokacije, podneli zahtev za prigovor, brisanje, ograničavanje, ispravljanje ili primanje kopije („zahtev za podatke“) ličnih podataka prikupljenih o vama, pratite uputstva u nastavku ili koristite obrazac u nastavku za Usluge koje se nude korisnicima.

Pošaljite zahtev za podatke

—Rockstar Games

Da biste izbrisali svoj Rockstar Games Social Club nalog ili poslali zahtev za podatke o ličnim podacima koje je prikupio o vama Rockstar Games, prijavite se na svoj nalog Rockstar Games Social Club idite na http://rsg.ms/account, i pratite uputstva. Kao što je opisano u našoj Politici privatnosti, kada koristite određene funkcije, vaša aktivnost je javna. Čak i ako izbrišete svoj nalog ili podatke, neke informacije o aktivnostima se i dalje mogu pojaviti, uključujući na određenim platformama za igru, uključujući one koje hostuju treće strane, kao što su proizvođači platformi i kopije koje se nalaze na Rockstar Games Social Clubu.

—2K

Da biste poslali zahtev za podatke o ličnim podacima koje je 2K, prikupio o vama, idite na https://2kgam.es/datarequests. Da biste izbrisali svoj 2K nalog, prijavite se na svoj 2K nalog, idite na https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new, i pratite uputstva.

—Odeljenje za privatnost

Da biste poslali zahtev za podatke o ličnim podacima koje je o vama prikupilo Odeljenje za privatnost, idite na https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

Za podnošenje zahteva za podatke ličnih podataka koje su o vama prikupile Ghost Story Games, idite na https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

Da biste otkazali pretplatu na marketing ili biltene Social Point-apošaljite email [email protected] sa istog naloga e-pošte koji ste koristili za registraciju sa „Otkaži pretplatu“ u naslovu.

Da biste poslali zahtev za podatke o ličnim podacima koje je o vama prikupio Social Point, uradite sledeće: 

  • Idite na odeljak sa podešavanjima u bilo kojoj aplikaciji igre Social Point 

  • Dodirnite Podrška;

  • Dodirnite bilo koju temu;

  • Dodirnite ponovo bilo koju temu;

  • Sada bi trebalo da vidite tekst „kontaktirajte nas“ u gornjem desnom uglu ekrana, dodirnite ovo;

  • Izaberite „Politika privatnosti“; i

  • Navedite nam detalje o pravu subjekta podataka koje želite da ostvarite.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

Da biste podneli zahtev za podacima o ličnim podacima koje su o vama prikupili Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, ili Skillpoint, idite na https://privacy.zynga.com/portal/#/ i popunite zahtev.

—Peak

Da biste poslali zahtev za podatke o ličnim podacima koje je Peak, prikupio o vama, pošaljite e-poštu [email protected].

—Nordeus

Da biste podneli zahtev za podatke o ličnim podacima koje je Nordeus, prikupio o vama, idite na https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData.

—Playdots

Da biste poslali zahtev za podatke o ličnim podacima koje je o vama prikupio Playdots, pošaljite e-poštu na [email protected].

—Rollic

Da biste podneli zahtev za podatke o ličnim podacima koje je Rollic, prikupio o vama, idite na https://zynga.support/RollicDataRequest.

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

Da biste podneli zahtev za podacima o ličnim informacijama koje su o vama prikupili Nanotribe, Creasaur, Zerosum, ili Bytetyper, idite na https://www.rollicgames.com/privacy/request.

—Popcore

Da biste poslali zahtev za podatke o ličnim podacima koje je Popcore, prikupio o vama, pošaljite e-poštu [email protected].

—CircoLoco Records

Da biste otkazali pretplatu na marketinške biltene CircoLoco Records pošaljite e-poštu na [email protected] sa istog naloga e-pošte na koji ste se prijavili i napišite „Otkaži pretplatu“ u naslovu. Da biste podneli zahtev za podatke o ličnim podacima koje je o vama prikupio CircoLoco Records, idite na http://rsg.ms/71aa664.

Obrazac zahteva za podatke

Popunite ovaj obrazac da biste podneli zahtev za podatke grupi kompanija Take-Two za usluge koje nudimo korisnicima. Unesite adresu e-pošte koju ste koristili za registraciju kod nas.

Kontaktirajte Take-Two

Ako imate pitanja o našoj politici privatnosti, koristite obrazac ispod da biste kontaktirali našeg službenika za zaštitu podataka.

Takođe možete kontaktirati nas ili našeg Službenika za zaštitu podataka putem pošte na dole navedene adrese. Identifikujte svoju lokaciju u poruci. Takođe možete imati pravo da se žalite organu za zaštitu privatnosti. Možete nas kontaktirati i putem e-pošte na [email protected].

Zemlja

Adresa

Neevropske zemlje

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, Njujork, NY 10036 SAD,

Primalac: Administrator politike privatnosti

UK, EU, EEA ili Švajcarska

(„Evropske zemlje”)

Take-Two Interactive Software UK Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, UK

Primalac: Administrator politike privatnosti