Kemas Kini Terakhir: 30 Mei 2023

Hak Data

Kami menyediakan beberapa pilihan untuk anda mengurus akaun anda, komunikasi yang anda terima daripada kami dan cara kami menggunakan maklumat anda. Untuk memadamkan akaun anda atau, bergantung pada lokasi anda, serahkan permintaan untuk membantah, memadam, menyekat, membetulkan atau menerima salinan (“permintaan data”) maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda, sila ikut arahan di bawah atau gunakan borang di bawah untuk Perkhidmatan yang ditawarkan kepada pengguna.

Hantar Permintaan Data

—Rockstar Games

Untuk memadamkan akaun Kelab Sosial Rockstar Games anda atau menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Rockstar Games, log masuk ke akaun Kelab Sosial Rockstar Games anda, pergi ke http://rsg.ms/account dan ikuti arahan. Seperti yang diterangkan dalam Dasar Privasi, apabila anda menggunakan ciri tertentu aktiviti anda adalah terbuka. Walaupun anda memadamkan akaun atau data anda, beberapa maklumat aktiviti mungkin masih muncul, termasuk pada papan tatamain tertentu termasuk yang dihoskan oleh pihak ketiga seperti pengeluar platform dan salinan yang dihoskan di Kelab Sosial Rockstar Games.

—2K

Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh 2K, pergi ke https://2kgam.es/datarequests. Untuk memadamkan Akaun 2K anda, log masuk ke Akaun 2K anda, pergi ke https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new dan ikuti arahan.

—Private Division

Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Private Division, pergi ke https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

Untuk menyerahkan permintaan data bagi maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Ghost Story Games, pergi ke https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

Untuk menyahlanggan pemasaran atau buletin Social Point, sila e-mel [email protected] daripada akaun e-mel yang sama yang anda gunakan untuk mendaftar dengan "Nyahlanggan" dalam baris subjek.

Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Social Point, sila lakukan perkara berikut: 

  • *Pergi ke bahagian tetapan dalam mana-mana aplikasi permainan Social Point; 

  • Ketik pada Sokongan;

  • Ketik pada mana-mana topik;

  • Ketik sekali lagi pada mana-mana topik;

  • Sekarang, anda sepatutnya melihat teks “hubungi kami” di bahagian atas sebelah kanan skrin, ketik padanya;

  • Pilih “Dasar Privasi”; dan

  • Berikan kami butiran subjek data yang betul yang anda ingin gunakan.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

Untuk menyerahkan permintaan data bagi maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games atau Skillpoint, pergi ke https://privacy.zynga.com/portal/#/ dan isikan permintaan.

—Peak

Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Peak, sila e-mel [email protected].

—Nordeus

Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Nordeus, pergi ke https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData.

—Playdots

Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Playdots, sila e-mel [email protected].

—Rollic

Untuk menyerahkan permintaan data bagi maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Rollic, pergi ke https://zynga.support/RollicDataRequest.

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Nanotribe, Creasaur, Zerosum atau Bytetyper, pergi ke https://www.rollicgames.com/privacy/request.

—Popcore

Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh Popcore, sila e-mel [email protected].

—CircoLoco Records

Untuk berhenti melanggan buletin pemasaran CircoLoco Records, sila e-mel [email protected] daripada akaun e-mel yang sama yang anda gunakan untuk mendaftar dan tulis “Nyahlanggan” dalam baris subjek. Untuk menyerahkan permintaan data maklumat peribadi yang dikumpul tentang anda oleh CircoLoco Records, pergi ke http://rsg.ms/71aa664.

Borang Permintaan Data

Lengkapkan borang ini untuk membuat permintaan data kepada kumpulan syarikat Take-Two bagi perkhidmatan yang kami tawarkan kepada pengguna. Masukkan e-mel yang anda gunakan untuk mendaftar dengan kami.

Hubungi Take-Two

Jika anda mempunyai soalan tentang Dasar Privasi kami, sila gunakan borang di bawah untuk menghubungi Pegawai Perlindungan Data kami.

Anda juga boleh menghubungi kami atau Pegawai Perlindungan Data kami melalui mel di alamat di bawah. Sila kenal pasti lokasi anda dalam mesej anda. Anda juga mungkin mempunyai hak untuk mengadu kepada pihak berkuasa privasi. Anda juga boleh menghubungi kami melalui e-mel di [email protected].

Negara

Alamat

Negara Bukan Eropah

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036 USA,

Perhatian: Pentadbir Dasar Privasi

UK, EU, EEA atau Switzerland

(“Negara Eropah”)

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, UK

Perhatian: Pentadbir Dasar Privasi