Päivitetty viimeksi: 30. toukokuuta 2023

Tietosuojaoikeudet

Tarjoamme sinulle useita vaihtoehtoja palvelutilisi, meiltä saamiesi viestien ja sen, miten käytämme tietojasi, hallintaan. Jos haluat poistaa tilisi tai lähettää sijaintipaikastasi riippuen pyynnön vastustaa, poistaa, rajoittaa, korjata tai vastaanottaa kopion sinusta kerätyistä henkilötiedoista (”tietopyyntö”), noudata alla olevia ohjeita tai käytä alla olevaa lomaketta kuluttajille tarjottavien palveluiden yhteydessä.

Lähetä tietopyyntö

—Rockstar Games

Jos haluat poistaa Rockstar Games Social Club -tilisi tai lähettää Rockstar Gamesin sinusta keräämien henkilötietojen tietopyynnön, kirjaudu sisään Rockstar Games Social Club -tilillesi osoitteessa  http://rsg.ms/account ja noudata ohjeita. Kuten tietosuojakäytännössämme (https://www.take2games.com/privacy/) on kuvattu, kun käytät tiettyjä ominaisuuksia, toimintasi on julkista. Vaikka poistaisit tilisi tai tietosi, joitakin toimintatietoja saattaa silti näkyä, myös tietyissä pelitaulukoissa, mukaan lukien kolmansien osapuolten, kuten alustan valmistajien ja Rockstar Games Social Clubin ylläpitämien kopioiden, isännöimät pelitaulukot.

—2K

Jos haluat lähettää 2K:n sinusta keräämien henkilötietojen tietopyynnön, mene osoitteeseen  https://2kgam.es/datarequests. Jos haluat poistaa 2K-tilisi, kirjaudu sisään 2K-tilillesi osoitteessa https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new ja noudata ohjeita.

—Private Division

Jos haluat lähettää Private Divisionin sinusta keräämien henkilötietojen tietopyynnön, siirry osoitteeseen https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

Jos haluat lähettää Ghost Story Gamesin sinusta keräämien henkilötietojen tietopyynnön, siirry osoitteeseen  https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

Jos haluat peruuttaa Social Pointin markkinointi- tai uutiskirjetilaukset, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen [email protected] samalta sähköpostitililtä, jota käytit rekisteröityessäsi. Kirjoita aiheriville ”Unsubscribe”.

Toimita Social Pointin sinusta keräämien henkilötietojen tietopyyntö seuraavasti: 

    • Siirry minkä tahansa Social Pointin pelisovelluksen asetusosioon; 

  • Napauta kohtaa Support (Tuki);

  • Napauta mitä tahansa aihetta;

  • Napauta uudelleen mitä tahansa aihetta;

  • Nyt näytön oikeassa yläkulmassa pitäisi näkyä ”contact us” -teksti. Napauta sitä.

  • Valitse ”Privacy Policy” (tietosuojakäytäntö); ja

  • Anna meille tiedot rekisteröidyn oikeudesta, jota haluat käyttää.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

Jos haluat lähettää tietopyynnön Zyngan, Gramin, Natural Motionin, Small Giant Gamesin, tai Skillpointin, sinusta keräämistä henkilötiedoista, mene osoitteeseen https://privacy.zynga.com/portal/#/ ja tee pyyntö täyttämällä lomake.

—Peak

Jos haluat lähettää tietopyynnön Peakin sinusta keräämistä henkilötiedoista, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

—Nordeus

Jos haluat tehdä tietopyynnön Nordeuksen sinusta keräämistä henkilötiedoista, mene osoitteeseen https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData.

—Playdots

Jos haluat lähettää tietopyynnön Playdotsin sinusta keräämistä henkilötiedoista, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

—Rollic

Jos haluat tehdä tietopyynnön Rollicin sinusta keräämistä henkilötiedoista, mene osoitteeseen https://zynga.support/RollicDataRequest.

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

Jos haluat lähettää tietopyynnön Nanotriben, Creasaurin, Zerosumin, tai Bytetyperin sinusta keräämistä henkilötiedoista, mene osoitteeseen https://www.rollicgames.com/privacy/request.

—Popcore

Jos haluat lähettää tietopyynnön Popcoren sinusta keräämistä henkilötiedoista, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

—CircoLoco Records

Jos haluat peruuttaa CircoLoco Recordsin markkinointi- tai uutiskirjetilaukset, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen [email protected] samalta sähköpostitililtä, jota käytit rekisteröityessäsi. Kirjoita aiheriville ”Unsubscribe”. Jos haluat lähettää tietopyynnön CircoLoco Recordsin sinusta keräämistä henkilötiedoista, mene osoitteeseen http://rsg.ms/71aa664.

Tietojen pyyntölomake

Täytä lomake tehdäksesi tietopyynnön Take-Two-konsernille palveluista, joita tarjoamme kuluttajille. Anna sähköposti, jota käytit rekisteröityessäsi palveluihimme.

Ota yhteyttä Take-Twohon

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme alla olevalla lomakkeella.

Voit myös ottaa meihin tai tietosuojavastaavaamme yhteyttä postitse alla olevissa osoitteissa. Ilmoita sijaintisi viestissäsi. Sinulla voi myös olla oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected].

Maa

Osoite

Euroopan ulkopuoliset maat

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036, Yhdysvallat,

Attn: Privacy Policy Administrator

Yhdistynyt kuningaskunta, EU, ETA-alue tai Sveitsi

(”Euroopan maat”)

Take-Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, UK

Attn: Privacy Policy Administrator