Τελευταία ενημέρωση: 30 Μαΐου 2023

Δικαιώματα σχετικά με τα δεδομένα

Σας παρέχουμε διάφορες επιλογές για τη διαχείριση του λογαριασμού, των επικοινωνιών που λαμβάνετε από εμάς και του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή ανάλογα με την περιοχή σας, να υποβάλετε αίτημα εναντίωσης, διαγραφής, περιορισμού, διόρθωσης ή παραλαβής αντιγράφου («αίτημα σχετικά με τα δεδομένα») που αφορούν στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για τις Υπηρεσίες που προσφέρουμε στους καταναλωτές.

Υποβολή αιτήματος σχετικά με τα δεδομένα

—Rockstar Games

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Rockstar Games Social Club ή να υποβάλετε αίτημα σχετικά με τα δεδομένα που αφορούν τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς από τη Rockstar Games, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Rockstar Games Social Club, μεταβείτε στο http://rsg.ms/account και ακολουθήστε τις οδηγίες. Όπως περιγράφεται στην Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας, όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες, η δραστηριότητά σας είναι δημόσια. Ακόμα και αν διαγράψετε τον λογαριασμό ή τα δεδομένα σας, κάποιες πληροφορίες δραστηριότητας ενδέχεται να εξακολουθούν να εμφανίζονται, μεταξύ άλλων σε ορισμένους πίνακες σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φιλοξενούνται από τρίτους, όπως κατασκευαστές πλατφορμών και αντίγραφα που φιλοξενούνται στο Rockstar Games Social Club.

—2K

Για να υποβάλετε ένα αίτημα σχετικά με τα δεδομένα που αφορούν στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς από την 2K, μεταβείτε στο https://2kgam.es/datarequests. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην 2K, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην 2K, μεταβείτε στο https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new και ακολουθήστε τις οδηγίες.

—Private Division

Για να υποβάλετε αίτημα σχετικά με τα δεδομένα που αφορούν στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς από την Private Division, μεταβείτε στο https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

Για να υποβάλετε αίτημα σχετικά με τα δεδομένα που αφορούν στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς από την Ghost Story Games, μεταβείτε στο https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

Για να απεγγραφείτε από τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ή τα ενημερωτικά δελτία (newsletters) της Social Point, στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] από τον ίδιο λογαριασμό email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε, γράφοντας «Απεγγραφή» στη γραμμή θέματος.

Για να υποβάλετε αίτημα σχετικά με τα δεδομένα που αφορούν στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς από τη Social Point, προβείτε στις εξής ενέργειες: 

  • Μεταβείτε στην ενότητα ρυθμίσεων σε οποιαδήποτε εφαρμογή παιχνιδιού της Social Point. 

  • Πατήστε «Υποστήριξη».

  • Πατήστε σε οποιοδήποτε θέμα.

  • Πατήστε ξανά σε οποιοδήποτε θέμα.

  • Θα πρέπει τώρα να βλέπετε ένα κείμενο με τίτλο «επικοινωνήστε μαζί μας» στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Πατήστε σε αυτό.

  • Επιλέξτε «Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου» και

  • Δώστε μας λεπτομέρειες σχετικά με το δικαίωμα του υποκειμένου των δεδομένων που επιθυμείτε να ασκήσετε.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

Για να υποβάλετε ένα αίτημα δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται για εσάς από τις Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games ή Skillpoint, μεταβείτε στο https://privacy.zynga.com/portal/#/ και συμπληρώστε ένα αίτημα.

—Peak

Για να υποβάλετε ένα αίτημα δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται για εσάς από την Peak, στείλτε email στο [email protected].

—Nordeus

Για να υποβάλετε ένα αίτημα δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται για εσάς από τη Nordeus, μεταβείτε στο https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData .

—Playdots

Για να υποβάλετε ένα αίτημα δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται για εσάς από την Playdots, στείλτε email στο [email protected].

—Rollic

Για να υποβάλετε ένα αίτημα δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται για εσάς από την Rollic, μεταβείτε στο https://zynga.support/RollicDataRequest .

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

Για να υποβάλετε ένα αίτημα δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται για εσάς από τις Nanotribe, Creasaur, Zerosum ή Bytetyper, μεταβείτε στο https://www.rollicgames.com/privacy/request .

—Popcore

Για να υποβάλετε ένα αίτημα δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται για εσάς από την Popcore, στείλτε email στο [email protected].

—CircoLoco Records

Για να απεγγραφείτε από τα ενημερωτικά δελτία της CircoLoco Records, στείλτε email στο [email protected] από τον ίδιο λογαριασμό email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε, γράφοντας «Unsubscribe» (Απεγγραφή) στη γραμμή θέματος. Για να υποβάλετε ένα αίτημα δεδομένων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται σχετικά με εσάς από την CircoLoco Records, μεταβείτε στο http://rsg.ms/71aa664.

Φόρμα αιτήματος σχετικά με τα δεδομένα

Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα για να υποβάλετε αίτημα σχετικά με τα δεδομένα στον όμιλο εταιρειών της Take-Two για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους καταναλωτές. Εισαγάγετε το email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε σε μας.

Επικοινωνία με την Take-Two

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας ή με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας μέσω ταχυδρομείου στις παρακάτω διευθύνσεις. Αναφέρετε την περιοχή σας στο μήνυμά σας. Ενδέχεται επίσης να έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε μία αρχή προστασίας ιδιωτικού απορρήτου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο [email protected].

Χώρα

Διεύθυνση

Χώρες εκτός Ευρώπης

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036 USA,

Attn: Privacy Policy Administrator

Ηνωμένο Βασίλειο, ΕΕ, ΕΟΧ ή Ελβετία

(«Ευρωπαϊκές Χώρες»)

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, UK

Attn: Privacy Policy Administrator