Seneste opdatering: 30. maj 2023

Datarettigheder

Vi giver dig flere muligheder for at administrere din konto, de meddelelser, du modtager fra os, og måden vi bruger dine oplysninger på. For at slette din konto eller, afhængigt af din placering, indsende en anmodning om at gøre indsigelse mod, slette, begrænse, berigtige eller modtage en kopi (“dataanmodning”) af de personoplysninger, der indsamles om dig, bedes du følge instruktionerne nedenfor eller bruge formularen nedenfor til tjenester, der tilbydes forbrugere.

Indsend en dataanmodning

—Rockstar Games

For at slette din Rockstar Games Social Club-konto eller indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Rockstar Games, skal du logge ind på din Rockstar Games Social Club-konto, gå til http://rsg.ms/account, og følge instruktionerne. Som beskrevet i vores Databeskyttelsespolitik, er din aktivitet offentlig, når du bruger visse funktioner. Selv hvis du sletter din konto eller dine oplysninger, kan nogle aktivitetsoplysninger stadig vises, herunder på visse gameplay-tavler, herunder dem, der hostes af tredjeparter, såsom platformsproducenter og kopier, der hostes på Rockstar Games Social Club.

—2K

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af 2K, skal du gå til https://2kgam.es/datarequests. For at slette din 2K-konto, skal du logge ind på din 2K-konto, gå til https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new og følge instruktionerne.

—Private Division

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Private Division, skal du gå til https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Ghost Story Games, skal du gå til https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

For at afmelde Social Points markedsføring eller nyhedsbreve, bedes du sende en e-mail til [email protected] fra den samme e-mailkonto, som du brugte til at tilmelde dig, med "Afmeld" i emnelinjen.

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Social Point, bedes du gøre følgende: 

    • Gå til indstillingsafsnittet i enhver Social Point-spilapplikation; 

  • Tryk på Support;

  • Tryk på ethvert emne;

  • Tryk igen på ethvert emne;

  • Du bør nu se en "kontakt os"-tekst i øverste højre side af skærmen, tryk på den;

  • Vælg "Databeskyttelsespolitik"; og

  • Giv os oplysninger om den registreredes rettighed, som du ønsker at udøve.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games eller Skillpoint, skal du gå til https://privacy.zynga.com/portal/#/ og udfylde en anmodning.

—Peak

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Peak, bedes du sende en e-mail til [email protected].

—Nordeus

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Nordeus, skal du gå til https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData.

—Playdots

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Playdots, bedes du sende en e-mail til [email protected].

—Rollic

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Rollic, skal du gå til https://zynga.support/RollicDataRequest.

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Nanotribe, Creasaur, Zerosum eller Bytetyper, skal du gå tilhttps://www.rollicgames.com/privacy/request.

—Popcore

For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af Popcore, bedes du sende en e-mail til [email protected].

—CircoLoco Records

For at afmelde CircoLoco Records markedsføring eller nyhedsbreve, bedes du sende en e-mail til [email protected] fra den samme e-mailkonto, som du brugte til at tilmelde dig, med "Afmeld" i emnelinjen. For at indsende en dataanmodning om de personoplysninger, der indsamles om dig af CircoLoco Records, skal du gå til http://rsg.ms/71aa664.

Dataanmodningsformular

Udfyld denne formular for at fremsætte en dataanmodning til Take-Two-koncernen om tjenester, som vi tilbyder forbrugere. Indtast den e-mail, du brugte til at tilmelde dig hos os.

Kontakt Take-Two

Hvis du har spørgsmål om denne databeskyttelsespolitik, bedes du bruge nedenstående formular til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Du kan også kontakte os eller vores databeskyttelsesrådgiver via e-mail på adresserne nedenfor. Du bedes angive din lokalitet i din meddelelse. Du kan også have ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed. Du kan ligeledes kontakte os via e-mail på [email protected].

Land

Adresse

Ikke-europæiske lande

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036 USA,

Att: Administrator for databeskyttelsespolitik

Storbritannien, EU, EØS eller Schweiz

(”Europæiske lande”)

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, London W1T 4JD, Storbritannien

Att.: Administrator for databeskyttelsespolitik