Última actualització: 30 de maig de 2023

Drets sobre les dades

Oferim diverses opcions perquè gestioneu el vostre compte, les comunicacions que rebeu de nosaltres i com fem servir la vostra informació. Per suprimir el vostre compte o, depenent de la vostra ubicació, enviar una sol·licitud per oposar-vos, suprimir, restringir, corregir o rebre una còpia ("sol·licitud de dades") de la informació personal recopilada sobre vosaltres, seguiu les instruccions següents o utilitzeu el formulari que trobareu a continuació per als Serveis que s’ofereixen als consumidors.

Enviar una sol·licitud de dades

—Rockstar Games

Per eliminar el vostre compte de Rockstar Games Social Club o enviar una sol·licitud de dades de la informació personal que Rockstar Games ha recopilat sobre vosaltres, inicieu la sessió al vostre compte de Social Club de Rockstar Games , aneu a http://rsg.ms/account i seguiu les instruccions. Tal com es descriu a la nostra Política de privadesa, quan utilitzeu determinades funcions, la vostra activitat serà pública. Encara que elimineu el vostre compte o les dades, determinades dades d'activitat poden seguir apareixent, fins i tot en determinats taulells de joc, inclosos aquells gestionats per tercers, com ara fabricants de plataformes i còpies allotjades al Social Club de Rockstar Games.

—2K

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per 2K, aneu a https://2kgam.es/datarequests. Per eliminar el vostre compte de 2K, inicieu la sessió al vostre compte de 2K, aneu a https://support.2k.com/hc/en-us/requests/new i seguiu les instruccions.

—Private Division

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Private Division, aneu a https://pvtdi.vision/datarequests.

—Ghost Story Games

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Ghost Story Games, aneu a https://www.ghoststorygames.com/privacy-data-requests/.

—Social Point

Per donar-vos de baixa del màrqueting o els butlletins de Social Point, envieu un correu electrònic a [email protected] des del mateix compte de correu electrònic amb què us vau registrar, amb l’assumpte "Donar-me de baixa".

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Social Point, seguiu els passos següents: 

  • Aneu a la secció de configuració en qualsevol aplicació de joc de Social Point; 

  • Toqueu sobre "Support" (Ajuda);

  • Toqueu sobre qualsevol tema;

  • Torneu a tocar sobre qualsevol tema;

  • Ara hauríeu de veure un text que diu "poseu-vos en contacte amb nosaltres" a la part superior dreta de la pantalla. Toqueu-lo.

  • Seleccioneu "Política de privadesa"; i

  • Faciliteu-nos les dades del dret de l'interessat que voleu exercir.

—Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games, Skillpoint

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Zynga, Gram, Natural Motion, Small Giant Games o Skillpoint, aneu a https://privacy.zynga.com/portal/#/ i ompliu una sol·licitud.

—Peak

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Peak, envieu un correu electrònic a [email protected].

—Nordeus

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Nordeus, aneu a https://zynga.support/Top11DownloadOrDeleteData.

—Playdots

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Playdots, envieu un correu electrònic a [email protected].

—Rollic

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Rollic, aneu a https://zynga.support/RollicDataRequest.

—Nanotribe, Creasaur, Zerosum, Bytetyper

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Nanotribe, Creasaur, Zerosum o Bytetyper, aneu a https://www.rollicgames.com/privacy/request.

—Popcore

Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per Popcore, envieu un correu electrònic a [email protected].

—CircoLoco Records

Per donar-vos de baixa dels butlletins de màrqueting de CircoLoco Records, envieu un correu electrònic a [email protected] des del mateix compte de correu electrònic que vau utilitzar per a registrar-vos, i escriviu "Donar-me de baixa" en la línia d'assumpte. Per enviar una sol·licitud de dades sobre la informació personal recopilada per CircoLoco Records, aneu a http://rsg.ms/71aa664.

Formulari de sol·licitud de dades

Completeu aquest formulari per enviar una sol·licitud de dades al grup d’empreses Take-Two per als serveis que oferim als consumidors. Introduïu el correu electrònic que vau utilitzar per registrar-vos amb nosaltres.

Contactar amb Take-Two

Si teniu preguntes sobre la nostra Política de privadesa, utilitzeu el formulari següent per contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades.

També podeu contactar amb nosaltres o amb el nostre Delegat de Protecció de Dades per correu electrònic a les adreces que trobareu a continuació. Identifiqueu la vostra ubicació al missatge. També teniu el dret de presentar una queixa davant una autoritat de privadesa. També podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a [email protected].

País

Adreça

Països no europeus

Take-Two Interactive Software, Inc.

110 W 44th Street, New York, NY 10036 EUA,

Attn: Privacy Policy Administrator

Regne Unit, UE, EEE o Suïssa

("Països europeus")

Take Two Interactive Software Europe Limited

Take-Two House

30 Cleveland Street, Londres W1T 4JD, Regne Unit

Attn: Privacy Policy Administrator